Tietoa tehtävästä
Staffpoint hakee Lapland Hotel Riekonlinnaan À la carte-kokkia talvisesonkiin 2024-2025.
Työt alkavat marraskuussa sopimuksen mukaan, voit työskennellä pelkän joulusesongin tai koko kauden noin 31.3.2025 saakka.
À la carte-kokin työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti työskentely Riekonlinnan ac-vuoroissa sekä kaikki keittiön työtehtävät.
Tule sinäkin mukaan kokemaan kanssamme Lapin luonnon ja saamelaisuuden mystiikkaa! Kelohonkametsät ja revontulet sekä luonnon läheisyys tarjoaa hienot ja kuvaukselliset puitteet harrastuksille. Läheinen yhteistyö sisaryritys Lapin Safareiden kanssa mahdollistaa kokea vapaapäivinä myös erilaiset kokemukset luontoaktiviteettien parissa.
Arvostamme:
- Ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta kokin tehtävistä
- Kykyä työskentelemään kiireisessä työympäristössä ja työskentelemään myös yksin työvuorossasi.
- Suomen- ja englanninkielen taitoa.
- Hygieniapassia ja voimassa olevaa elintarviketyöntekijän todistusta
Tarjoamme:
- Kolmen toimialan (Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts) kattavat henkilöstöedut
- Henkilökunta-asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.
Lisätietoja:
irja.sand@staffpoint.fi
044-7866005
#laplandkokki
Ota yhteyttä:
irja.sand@staffpoint.fi
044-7866005
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 6.10.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.