Astiahuoltajia sijaisuuksiin Turun seudulle!
Tietoa tehtävästä
Haemme ASTIAHUOLTAJIA Turkuun ja lähialueille!
- Sijaisuuksien tekeminen yhdessä tai useammassa kohteessa Turun alueella
- Määräaikainen työsopimus syksyksi 2024, työtunteja keskimäärin 60h/3vko - Halutessasi mahdollisuus myös keikkatyöhön!
- Aloitus sopimuksen mukaan
Astiahuoltajana työtehtäviisi kuuluu astioiden pesu, pestävien ja pestyjen astioiden lajittelu, sekä niiden järjestely paikoilleen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu keittiön puhtaanapito. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan voit työskennellä myös muissa ravintola-alan tehtävissä.
Työskentelykohteina toimivat mm. erilaiset ravintolat, koulut, ravintokeskukset ja päiväkodit. Työvuorot painottuvat pääosin arkipäiviin noin kello 7-16 välille. Työvuorot kestävät keskimäärin 4-6 tuntia. Palkkaus kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sekä työehtosopimuksesta riippuen välillä 11-13€/h.
Toivomme sinulta:
- Valmiutta työskennellä arkipäivisin
- Aikaisempaa työkokemusta astiahuoltajan tehtävistä ammattikeittiöistä
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti
- Suomen kielen taitoa
Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun. Täytäthän työhakemuksesi huolellisesti, sillä meidän on tärkeää tietää aiemmat kokemuksesi ja osaamisesi. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.
Ota yhteyttä:
Tietoa työnantajasta
StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.
Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/staff-point/2492090-1
Lue lisää työnantajasta
- Lapland Hotels Tarjoilija, kevät 2025, Lapland Hotels Pallas
- StaffPoint Oy Prosessivalvoja kenttätyöhön (FME-valvoja), Olkiluoto
- Lapland Hotels Kokki, Lapland Hotels SnowVillage, Kittilä
- Holiday Club Tiiminvetäjä ravintolaan, Holiday Club, Kuusamo
StaffPoint Oy muualla verkossa
Työnantajan verkkosivulle