Keittiömestari, Radisson Blu Hotel Oulu
Tietoa tehtävästä
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen.
Oletko etsimämme KEITTIÖMESTARI Radisson Blu Hotel Ouluun?
Pohjoisen Skandinavian maineikkaimpiin kuuluva tapahtumatalo – Radisson Blu Hotel Oulu – tarjoaa näyttävät puitteet sekä menestyksekkäiden kokousten että unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen. Hotelli on tunnettu laadukkaista toteutuksistaan niin pienissä yksityistilaisuuksissa kuin suuremmissa konferensseissa. Keittiömestarina olet osa koko hotellin esihenkilöryhmää, ja yhdessä keittiöpäällikkömme kanssa vastaat ruokatuotteen johtamisesta ja kehittämisestä sekä ohjaat tiimiänne kohti parasta lopputulosta nopeasti muuttuvissa tilanteissa.
Radisson Blu Hotel Oulussa pääset tekemään tulosta rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Suhtaudut työhösi uteliaasti ja haluat kehittää ja kehittyä. Tekemistäsi ohjaa ylivertainen asiakaskokemus ja myynnillisyys. Johdat keittiön operatiivista toimintaa esimerkilläsi sekä haluat haastaa itsesi ja luoda uutta. Osaat myös yhteen sovittaa korkean laadun ja tehokkaan toiminnan. Sinulla on jo kokemusta esihenkilötehtävistä ja soveltuva ammatillinen koulutus.
Mitä odotamme sinulta:
- Ruokatuotteen, tuotteistuksen ja prosessien kehittämistä yhdessä tiimin kanssa
- Henkilöstön valmentamista ja motivointia sekä töiden organisointia
- Myynnillistä ja tuloksellista otetta
- Olet positiivinen tiimipelaaja
Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa tapahtumatalossa. Pääset työskentelemään kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut tulospalkkiojärjestelmineen ja uramahdollisuudet.
Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Hotel Oulun keittiöpäällikkö Jarmo Turunen p. 044 5090 624, s-posti jarmo.turunen@sok.fi. Pyydämme täyttämään sähköisen hakulomakkeen palkkatoiveineen 5.8.2024 mennessä.
Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt osaksi S-ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.
Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.
Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.
Tietoa työnantajasta
SOKOTEL OY
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/sokotel/0212329-0
SOKOTEL OY muualla verkossa
Työnantajan verkkosivulle