Tietoa tehtävästä
Ravintolatyöntekijä / astiahuoltaja, Dragsvik
Mitä etsimme:
Etsimme iloista ja motivoitunutta ravintolatyöntekijää/astiahuoltaja suurtalouskeittiöömme! Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja pääset työskentelemään niin salissa, astiahuollossa, henkilöstöruokalassa kuin maastopakkaamossakin ja satunnaisista puhtaanapitotehtävistä.
Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, jossa asenne on avain menestykseen. Jos olet energinen, positiivinen ja ahkera, tulet viihtymään erinomaisesti tässä roolissa.
Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, toivotamme tervetulleiksi myös ne, jotka ovat uusia alalla, kunhan olet täysi-ikäinen ja sinulla on kyky työskennellä ahkerasti ja itsenäisesti. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla. Meillä sinusta tulee arvokas osa tiimiä ja osallistut mukavan ja viihtyisän ympäristön luomiseen vieraillemme!
Odotamme hakijalta:
- Suomen kansalaisuutta (Puolustusvoimien edellytys)
- Hygieniapassia
- Suomen ja ruotsin kielen taito
- Myönteistä asennetta ja paineensietokykyä kiireisissäkin tilanteissa
- Yhteistyötaitoja
Lisäksi eduksesi on:
- Asiakaspalveluhenkisyys
- Ravintola-alan koulutus
Tarjoamme:
Alkuun määräaikaisen työsuhteen Eezyn kautta, mutta myöhemmin mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme vauhdikkaan työn ainutlaatuisessa ympäristössä, kivan tiimin ja mukavasti vaihtelevia työaikoja. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti klo 5–21 välille maanantaista sunnuntaihin.
Työn aloituksen heti / sopimuksen mukaan.
Palkkauksen MaRaVa:n työehtosopimuksen PR 2:n mukaan, kokemus huomioiden.
Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Jätä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Eezy Tammisaaren toimistolla HR-konsultti Tobias Karlson. Lisätietoja saat soittamalla p. 040 307 5403.
------
Restaurangarbetare / diskare, Dragsvik
Vad vi söker:
Vi söker en glad och motiverad restaurangarbetare/diskare till vårt storkök! Dina arbetsuppgifter är mångsidiga och du kommer att arbeta både i matsalen, disken, personalmatsalen och i fältpaketeringen samt tillfälliga städuppgifter.
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö där attityd är nyckeln till framgång. Om du är energisk, positiv och flitig kommer du att trivas utmärkt i denna roll.
Tidigare erfarenhet krävs inte, vi välkomnar även de som är nya inom branschen, så länge du är myndig och har förmågan att arbeta hårt och självständigt. Vi introducerar dig till uppgiften enligt vårt omfattande skolningsprogram och med stöd av vårt team. Hos oss blir du en värdefull del av teamet och bidrar till att skapa en trevlig och trivsam miljö för våra gäster!
Vi förväntar oss följande av sökanden:
- Finskt medborgarskap (Försvarsmakternas krav)
- Hygienpass
- Kunskaper i finska och svenska
- Positiv attityd och förmåga att hantera stressiga situationer
- Samarbetsförmåga
Dessutom är det en fördel om du har
- Kundserviceinriktning
- Restaurangutbildning
Vi erbjuder:
Till början ett tidsbundet arbetsförhållande via Eezy, men senare finns möjlighet till en fast anställning. Vi erbjuder ett fartfyllt arbete i en unik miljö, ett trevligt team och varierande arbetstider. Dina arbetstider är huvudsakligen mellan kl. 5–21 från måndag till söndag.
Arbetet börjar omedelbart / enligt överenskommelse. Lönen är enligt MaRaVa:s kollektivavtal PR 2, med hänsyn till erfarenhet.
Hur du ansöker och ansökningstid:
Lämna in din ansökan snart, eftersom platsen fylls så snart lämpliga personer hittas. Rekryteringen hanteras av Eezy på kontoret i Ekenäs av HR-konsult Tobias Karlson. För mer information, ring 040 307 5403.
------
Leijona Catering on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen.
Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta- ja maastoateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Arkisin valmistamme neljä ateriaa – aamupalan, lounaan, päivällisen sekä iltapalan – ja viikonloppuisin kolmesta neljään ateriaa, asiakkaan tarpeiden mukaan. Huomioimme myös erityisruokavaliot kaikilla aterioilla.
Palkkaus
TES
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 4.10.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.