Tietoa tehtävästä
KESPRO ERIKOISTUKKU
TUOTANTOJOHTAJA - REININ LIHA JA KALATUKKU E. ERIKSSON
Haluatko elintarviketeollisuuden johtotehtäviin kehittämään tuotantoa osana Kespron erikoistukkua ja sen omia tuotantolaitoksia? Tule töihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.
Haemme kokenutta tuotantojohtajaa vastaamaan Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin tuotantolaitosen toiminnasta (liha- ja kalatuotteiden jalostus). Tehtävässä johdat tuotantolaitoksia kokonaisvaltaisesti ja pääset ohjaamaan ja kehittämään tuotantoprosesseja, tiimejä ja varmistamaan laatua.
Tehtävänkuvaus
Tuotantojohtajana vastaat Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin tuotantolaitosten päivittäisestä johtamisesta ja pitkän aikavälin kehityksestä. Organisaatioosi kuuluu noin 60 henkilöä. Työskentelet pääkaupunkiseudulla molemmissa tuotantolaitoksissa. Roolisi keskiössä on tuotantoprosessien optimointi, kustannustehokkuus, elintarviketurvallisuus, työntekijäkokemuksen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen, laatustandardien täyttäminen ja asiakaskokemuksen varmistaminen päivittäin Kespron asiakkaille.
Raportoit Kespron erikoistukun operatiiviselle johtajalle ja toimit osana erikoistukun johtoryhmiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotantopäälliköiden, työnjohdon ja muiden sidosryhmien kanssa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.
Vastuualueet:
- Kahden elintarviketuotantolaitoksen tuotantotoiminnot ja tulokset
- Tuotantoprosessien tehokkuuden ja laadun kehittäminen sekä niiden jatkuva optimointi
- Henkilöstön johtaminen ja kehittäminen sekä tuotanto-organisaatioiden ohjaaminen ja tukeminen
- Kustannustehokkuuden varmistaminen, seuranta ja budjetointi
- Elintarviketurvallisuus-, laatu-ja vastuullisuusvaateiden noudattaminen ja niihin liittyvien asioiden kehittäminen
- Innovatiivisten tuotantoratkaisujen ja teknologioiden hyödyntäminen sekä investoinnit
- Yhteistyö muiden liiketoiminta-alueiden, sidosryhmien ja kumppanien kanssa
Odotamme sinulta:
- Vahvaa kokemusta elintarvike- ja/tai prosessiteollisuudesta, aiempi kokemus erityisesti liha- ja kalatuotteiden jalostuksesta katsotaan eduksi
- Teknistä koulutusta (esim. DI, insinööri) tai muuta soveltuvaa tutkintoa
- Kokemusta vaativasta esihenkilötyöstä ja johtamisesta tuotantoympäristössä (vähintään 5 vuotta)
- Vahvaa prosessien ja laatujärjestelmien tuntemusta (esim. Lean & FSSC 22000)
- Näyttöjä tuloksellisesta tuotannon johtamisesta ja optimoinnista
- Kykyä johtaa ja inspiroida tiimejä sekä kehittää henkilöstön osaamista ja hyvinvointia
- Strategista ajattelukykyä ja analyyttisiä taitoja tuotantoprosessien kehittämisessä
- Kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kehittää tuotantoja joustavasti
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden olla osana kehittyvää ja menestyvää Kespron foodservice-liiketoimintaa ja elintarviketuotannon perinteikkäitä yrityksiä
- Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, joissa pääset vaikuttamaan merkittävästi koko tuotantoketjun kehittämiseen
- Henkilöstön ja prosessien kehittämisen vapautta ja osaavan työyhteisömme tuen
- K-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut
Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business partner Kati Talasto (kati.talasto@kesko.fi)
Lähetä hakemuksesi 1.12.2024 mennessä oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 1.12.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.
Lisätietoja: Joni Borodavkin, joni.borodavkin@kesko.fi, +358405419593