SENIOR SHOP ETSII USEITA YRITTÄJIÄ, Virtual Pro Team Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt on helppoa ja vaivatonta ostaa hyvänlaatuisia vaatteita. Senior Shop on Suomen suurin liikkuva kauppa, joka tulee suoraan asiakkaan luokse. Senior Shopista löytyy aikuisille naisille ja miehille suunnattu vaatemallisto; alusvaatteet, yöasut, housut, hameet, mekot, tunikat, paidat, neuleet ja takit eli kaikkea muuta paitsi jalkineet. Senior Shop etsii useita yrittäjiä usealle paikkakunnalle; Jyväskylä-Kangasala, Savonlinna-Joensuu, Vaasa-Seinäjoki ja Kuopio-Kajaani. Ehkä juuri sinä olet yksi tuleva Senior Shop -yrittäjä? Jos vaatteet on sun aatteet, niin tule mukaan viemään laatuvaatteen ilosanomaa eteenpäin ja ryhdy Senior Shop -yrittäjäksi.
Millaista yrittäjää haemme:
Haemme usealle paikkakunnalle Senior Shop -yrittäjiä, joilla sydän sykkii laadukkaille ja istuville vaatteille. Sydämen sykkimisen lisäksi tulevalla yrittäjällä pitää olla aitoa paloa myyntiin ja asiakaskohtaamisiin sekä erinomaista Senior Shop brändiä tukevaa palveluasennetta. Ja tietysti vaateaatetta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan kokemusta, sillä koulutamme tulevat yrittäjät.
Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:
Senior Shop yrittäjänä saat käyttöösi upean Senior Shop konseptin, tärkeän Senior Shop -ketjun tuen, Senior Shop ketjukäsikirjan ja laadukkaan vaatemalliston. Tiesitkö, että meillä on myös pop up -myymälöitä.
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345 tai maisa@franchisetori.fi
Franchisingtori on suomen johtavia franchising rekrytointialan yrityksiä, jolla on suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkuuksia.
Jos olet kiinnostunut franchising ketjuyrittäjyydestä, etene seuraavin askelin:
Yksi: Selvitä taloudellinen tilanteesi, sillä yrittämisen aloittamisessa on aina investointitarpeita.
Kaksi: Lue tarkasti millaista henkilöä franchisingketju hakee ja mitä vaatimuksia ketjulla on.
Kolme: Laita cv:si osoitteeseen maisa.koivisto@viprot.fi. Kerro itsestäsi, vahvuuksistasi ja mitä olet tehnyt sekä koulutustaustasi.
Neljä: Sinulle lähetetään salassapitosopimus Visma Signin kautta. Emme voi antaa franchisingketjusta lisätietoja ilman sitä.
Viisi: Muistathan laittaa puhelinnumerosi, sillä sinuun ollaan yhteydessä.
Käy vielä tutustumassa Franchisingtorin eri franchisingketju vaihtoehtoihimme. Tai jos et löydä mieleistäsi franchisingketjua, kerro mitä etsit, sähköpostilla maisa.koivisto@viprot.fi.
Tiesithän, että tämä ei ole työntekijäimoitus, vaan etsimme ketjuille yrittäjiä.
Franchisingtori is Finland's leading franchising recruitment company with Finnish and international business clients.
If you are interested in franchise chain entrepreneurship, proceed with the following steps:
One: Find out your financial situation, because there are always investment needs when starting a business.
Two: Read carefully what kind of person the franchise chain is looking for and what requirements the chain has.
Tree: Send your cv to maisa.koivisto@viprot.fi. Tell us about yourself, your strengths and what you have done, as well as your educational background.
Four: A confidentiality agreement will be sent to you via Visma Sign. We cannot provide additional information about the franchise chain without it.
Five: Remember to put your phone number, because we will contact you.
Check out Franchisingtori's different franchising chain options. Or if you can't find the franchise chain you like, tell us what you're looking for by emailing maisa.koivisto@viprot.fi.
Did you know that this is not a job advertisement, but that we are looking for entrepreneurs for different franchising chains.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maisa.koivisto@viprot.fi