Hoitoalan ammattilainen, MunKamu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko hoitoalan ammattilainen yrittäjähenkisellä asenteella?

Oletko intohimoinen hoitoalan ammattilainen, joka haluaa vaikuttaa syvällisesti perinteisten terveydenhuollon puitteiden ulkopuolella? Unelmoitko oman asiantuntemuksesi hyödyntämisestä innovoidaksesi ja luodaksesi ratkaisuja, jotka vastaavat terveydenhuollon haasteisiin? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle jännittävä mahdollisuus!

Haemme yrittäjähenkistä ja visionääristä yhteisomistajaa, jolla on tausta sairaanhoitoalalla, liittymään joukkoomme, mullistamaan terveydenhuollon toimintaa ja kokemusta. Yhteisomistajana sinulla on keskeinen rooli start-upimme suunnan muotoilussa ja innovatiivisten terveydenhuollon ratkaisujen kehittämisessä, jotka lisäävät hoidon laatua.

Tietoa meistä!
Start-upimme on missionaarinen yritys, joka on omistautunut muuttamaan terveydenhuoltoa innovaation, teknologian ja myötätunnon avulla. Olemme sitoutuneet voimaannuttamaan terveydenhuollon ammattilaisia tarjoamaan yksilöllistä, potilaslähtöistä hoitoa hyödyntäen viimeisintä teknologian kehitystä prosessien virtaviivaistamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi.

Mitä etsimme!
-Sairaanhoitoalan ammattilaista, jolla on vahva yrittäjähenkinen asenne ja intohimo positiivisen muutoksen aikaansaamiseen terveydenhuollossa.
-Kokemuksesta sairaanhoitoalalta, syvä ymmärrys potilashoidon prosesseista, terveydenhuollon järjestelmistä ja sääntelyvaatimuksista.
-Vahvat johtajuustaidot ja kyky inspiroida ja motivoida muita tavoittelemaan yhteistä visiota.
-Innovatiivista ajattelua ja näyttöä luovien ratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta monimutkaisiin terveydenhuollon haasteisiin.
-Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, kykyä tehdä tehokasta yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa mukaan lukien terveydenhuollon ammattilaiset, teknologian kehittäjät ja sijoittajat.
- Sujuvaa englannin kielen osaamista.

Mitä tulet tekemään!
-Teet tiivistä yhteistyötä perustajatiimin kanssa start-upimme vision, mission ja strategisten tavoitteiden kehittämisessä ja hienosäädössä.
-Johdat innovatiivisten terveydenhuollon ratkaisujen kehittämistä ja toteuttamista, jotka vastaavat käyttämättömiin tarpeisiin ja parantavat potilaiden tuloksia.
-Rakennat ja vaalit suhteita avainhenkilöihin mukaan lukien terveydenhuollon palveluntarjoajat, potilaat, teknologiakumppanit ja sijoittajat.
-Ajat start-upimme kasvua ja laajentumista mukaan lukien varainhankinta, liiketoiminnan kehittäminen ja strategiset kumppanuudet.
-Edistät innovaation, yhteistyön ja jatkuvan kehittymisen kulttuuria organisaatiossa.

Miksi liittyä joukkoomme?
- Pääset tekemään merkityksellistä kehittämistä ja työtä. Pääset mukaan missionaariseen start-upiin, joka on omistautunut kehittämään terveydenhuollon palveluita ja muuttamaan potilaiden ja palveluntarjoajien elämää.
- Kasvun mahdollisuus, koska yhteisomistajana sinulla on mahdollisuus muokata start-upimme tulevaisuutta ja ajattelutapaa.
- Työtä voit tehdä myös etänä, joten voit asua vaikkapa Helsingissä.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Älä jätä tätä jännittävää tilaisuutta väliin! Lähetä ansioluettelosi ja lyhyt hakemuksesi, jossa kerrot, miksi olisit loistava valinta tähän rooliin, osoitteeseen info@munkamu.com

Liity joukkoomme MunKamussa ja auta meitä uudistamaan vanhustenhoitopalveluiden tulevaisuutta Oulussa ja sen ulkopuolella. Emme malta odottaa kuulevamme sinusta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@munkamu.com