Farmaseutti, Ylitornion Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvä työpaikka on avoinna Ylitorniolla, läntisessä Lapissa! Haemme farmaseuttia täydentämään mukavaa työyhteisöämme. Haemme kokoaikaista farmaseuttia, mutta elämäntilanteesi mukaan voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä. Työnkuvaasi kuuluisi luonnollisesti resepti- ja itsehoitoasiakkaan palvelua ja lääkeneuvontaa. Meillä on myös mahdollista osallistua mm. annosjakelutyöhön, lääkkeenvalmistukseen sekä kampanja- ja markkinointityöhön. Yhteistyö paikallisen terveysaseman kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. Paikallinen asiakaskunta on leppoisaa.

Meillä on lämmin yhteishenki ja kannustamme toinen toistamme. Kuuluupa meiltä aika usein hersyvää nauruakin, joten aivan tiukkapipoista sakkia meiltä ei löydy.

Sinulta toivomme innostuneisuutta farmaseuttiseen työhön ja halua kehittyä työssäsi. Toivomme myös, että toimintaasi ohjaa asiakaslähtöisyys ja asiakkaista huolehtiminen. Tärkeää on myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja että olet vastuullinen ja huolellinen työssäsi.

Tornionjoki, Aavasaksa, Ainiovaara, Miekojärvi ja muut alueen luontokohteet luovat puitteet monenlaiselle harrastamiselle; tykkäsit sitten retkeilystä, laskettelusta, hiihtämisestä, kalastamisesta, marjastamisesta, veneilystä tai melonnasta. Alueelle on ominaista Tornionlaakson yhteinen kulttuuri, murre ja historia rajaväylän molemmin puolin. Suomen kieltä puhutaan siis paljon myös Ruotsin puolella.

Ota yhteyttä!
Apteekkari Sanna Hiltunen
p. 0456783896
sanna.hiltunen@apteekit.net
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.hiltunen@apteekit.net