Viherrakennuttaja, Porin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3594€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Teknisen toimialan Infrayksikköön viherrakennuttajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viherrakennuttaja toimii viheralueita koskevien investointikohteiden teknisenä rakennuttajana vastaten sekä uudiskohteiden että perusparannuskohteiden rakennuttamisesta ja valvonnasta.

Viherrakennuttajan tehtäviin kuuluvat infrahankkeiden rakennuttaminen ja valvonta urakoitavissa ja omajohtoisissa työkohteissa sekä osallistuminen tulevien rakentamiskohteiden suunnitteluvaiheeseen. Rakennuttamiseen sisältyy muun muassa urakoiden kilpailuttaminen ja hankintapäätösten valmistelu, työmaiden valvonta ja työmaakokousten pitäminen, urakoitsijoiden laskujen tarkistaminen, tiliöinti ja hyväksyttäväksi lähettäminen, investointikohteiden kustannusten seuranta, työmaiden vastaanottaminen ja niiden luovuttaminen viheralueiden kunnossapidolle, taloudellisten loppuselvitysten tekeminen sekä takuuajan hoitotöiden valvonta. Omajohtoisissa kohteissa viherrakennuttaja myös kilpailuttaa hankinnat. Viherrakennuttaja toimii tiiviissä yhteistyössä suunnitteluhortonomien sekä muun infran suunnittelun, infran rakentamisen ja infran kunnossapidon kanssa tuoden prosessiin oman asiantuntemuksensa.

Tyypillisiä työkohteita ovat puistot, leikkipaikat, koirapuistot, torit, aukiot ja oleskelualueet sekä kadunrakennuskohteiden vihertyöt, joita ovat esimerkiksi katupuut, meluvallit ja suojapenkereet sekä viherkaistat, jalankulku- ja pyöräteihin liittyvät viherympäristöt sekä liikenneympyröiden toteutukset. Viherrakennuttaja on omalta osaltaan toteuttamassa viihtyisää, laadukasta ja kestävää kaupunkiympäristöä.
Työ on vastuullista ja monipuolista. Viherrakennuttaja pääsee näkemään koko prosessin suunnittelusta rakennuskohteen valmistumiseen asti. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksen tehtävään on Rakennetun ympäristön hortonomi AMK, muu tehtävään soveltuva hortonomi AMK-tutkinto tai vastaava aiempi koulutus. Lisäksi B-luokan ajokortti.

Lisäksi edellytetään työkokemusta viherrakennuttamisesta tai vankkaa kokemusta viherrakentamisesta ja työnjohtotehtävistä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä tietotekniikan perustaitoja. Eduksi luetaan kokemus viheralan suunnittelutehtävistä, hankintaosaaminen sekä erityisosaaminen jostain infran osa-alueesta.

Tehtäväkohtainen, TS:n mukainen palkka on 3 594 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ammattialalisää, joka on 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, kun lisän saamisen edellytykset täyttyvät. Henkilökohtainen lisä on 5,69 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, jos lisän saamisen edellytykset täyttyvät.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Me Porin kaupungilla huolehdimme henkilöstömme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä erilaisia lajikokeiluja. Työyhteisömme jäsenillä on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PORI-04-31-24/fi_FI