Hammaslääkäri, KotiHammas
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei hammaslääkäri,

Haemme monipuolista ja motivoitunutta hammaslääkäriä Kotihampaan toimipisteeseen Turkuun.

Kotihampaan klinikoilla tarjoamme asiakkaillemme hammashoidon palveluita perus- hammashoidosta aina vaativiin proteettisiin ja kirurgisiin toimenpiteisiin asti.

Pääset työskentelemään viihtyisällä klinikalla, jossa työparinasi on Kotihampaan ammattitaitoiset hammashoitajat.

Etsimme hammaslääkäriä tekemään omaa privaatti-potilaskantaa prosenttiperusteisella palkkauksella (oma toiminimi tai prosenttiperusteinen työntekijä).
Kokonaispalkka on siis sidonnainen tehtyihin toimenpiteisiin.

Työpäivät ovat sovittavissa joustavasti ma- la välille oman kalenterisi mukaan.
Käytössä Kotihampaalla on Winhit -potilastietojärjestelmä.

Olethan:
Laillistettu hammaslääkäri
Suomen kansalainen
Omaat hammaslääkärin tehtävässä tarvittavan riittävän Suomen kielen taidon

Me Kotihampaalla olemme luoneet työpaikan, johon olemme rakentaneet tiiviin yhteisön, jonka jäsenet tukevat sekä konsultoivat toisiaan. Tarjoamme työntekijöillemme laajan ja jatkuvan perehdytyksen, jolla kannustamme ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuksia kehittyä työssään.

Toivomme joukkoomme ihmisiä, jotka ovat motivoituneita kehittymään työssään ja joiden tavoitteena on tarjota asiakkaille monipuolista ja laadukasta hoitoa. Odotamme, että uudet työkaverimme vahvistavat jo olemassa olevaa kollektiivista me-henkeä tukemalla ja kannustamalla muita työyhteisömme jäseniä.

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:
Aluepäällikkö Reetta Kuivanen p. 0415028848 tai reetta.kuivanen@kotihammas.fi

KotiHammas Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu laadukkaiden suun terveyspalvelujen tuottaja. Tarjoamme monipuoliset hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriopalvelut toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Järvenpää), Turussa, Tampereella sekä Pohjois-Suomessa (Oulu, Rovaniemi, Kemijärvi, Ylitornio, Sodankylä). Lisäksi tarjoamme laadukasta ja nykyaikaista hammashoitoa liikuteltavan hammashoitoyksikkömme avulla potilaiden luona mm. hoitolaitoksissa, yrityksissä ja kotona. KotiHammas kuuluu suomalaiseen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyritys MediVida Oy:hyn.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:reetta.kuivanen@kotihammas.fi