Kotisiivooja, Kehäkukka siivouspalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 11,73€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kehäkukka siivouspalvelu Oy on Turun seudulla toimiva yksityinen siivousalan yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista siivouspalvelua sekä muita kodinhoitopalveluita kotitalouksille. Tarjoamme palveluitamme Turussa ja sen ympäristökunnissa, ja tyypillisiä asiakkaitamme ovat ikäihmiset ja lapsiperheet.

Haemme joukkoomme reipasta ja luotettavaa asiakaspalveluhenkistä työntekijää, joka olisi joustava ja jolla olisi kyky itsenäiseen työskentelyyn. Yrityksemme tarjoaa perusteellisen perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta ei ole välttämätöntä.

Työ on pääsääntöisesti asiakkaiden luona tapahtuvaa kotisiivousta ja ajoittuu arkisin klo 8-17 välille. Työn toimeenkuvaan kuuluu siivouksen lisäksi muun muassa ikkunoiden pesu. Kohteesta toiseen siirrytään omalla autolla. Työ tehdään useimmiten yksin, mutta ajoittain myös parityöskenyelynä. Yrityksemme tarjoaa työhön tarvittavat siivousvälineet.

Kyseessä on osa-aikatyö. Jos kiinostuit ja koet olevasi hakemamme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin maira.kukkula@gmail.com

Kehäkukka siivouspalvelu Oy,
Maira Kukkula.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maira.kukkula@gmail.com