Huipputiimi Turkuun tai muulle paikkakunnalle, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko uusi osaaja Rambollin kaupunkisuunnittelun kovimpien ammattilaisten joukkoon? Haemme kestävästä aluesuunnittelusta, kaupunkiympäristön laadusta ja monipuolisista suunnittelu- ja selvitystehtävistä kiinnostuneita arkkitehteja, liiketalouden osaajaa ja muita kaupunkisuunnittelukentän ammattilaisia työskentelemään maankäytön suunnitteluun, kaavoitukseen ja kaupunkikehittämiseen liittyvissä projekteissamme ja suunnittelukilpailutiimeissämme. Toimintamme uudistuu, kasvaa ja monipuolistuu - tule kehittämään yhtä aikaa sekä kasvavaa toimialaa että kestävää maapalloa!

Tehtäviä ja rooleja on samaan yksikköön parhaillaan avoinna useita - katso myös muut avoimet paikat. Haemme henkilöitä, joiden osaaminen kattaa vähintään yhden, mutta mahdollisesti useammankin kuvatuista rooleista. Voit siis halutessasi yhdellä hakemuksella hakea myös useamman tehtävänkuvan yhdistelmää. Kuvaa hakemuksessa, miten yhdistäisit tehtäviä.

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Innostuitko mahdollisuuksista, mutta toivoisit työsi tukikohdaksi muuta toimipistettä kuin Tampereen toimistoa? Ja ehkä haluaisit mukaan pari parasta kaveria, opiskeluajan ystävää tai tehokkainta työtyyppiä nykyisestä työyhteisöstäsi? Ei hätää, sekin onnistuu: ainutlaatuisena rekrytointina koko Suomessa voitte hakea paikkaa myös valmiina tiiminä! Olemme pitkään harkinneet maankäytön suunnittelun, kaavoituksen ja maisemasuunnittelun tiimien perustamista myös sellaisille paikkakunnille, joissa kaavoittajiamme ei vielä istu, kuten vaikkapa Turkuun, Poriin ja Jyväskylään.

Vaikka avoimissa posteissa on kuvattu lähinnä erityistehtävärooleja, kokonaisen tiimin palkkaamme kyllä, vaikka joukossa olisi hieman kokemattomampiakin tai kuvaamistamme poikkeavien tehtäväkuvien henkilöitä. Kerro keitä teitä olisi, mitä osa-alueita osaamisenne kattaa, mitä haluatte yhdessä saavuttaa ja miten saisitte hommat porukalla rullaamaan.

Vähintään yksi tiimistä on jo kokenut arkkitehti tai muu kaupunkisuunnittelun ammattilainen, tai sitten paikkaatte yhteisesti innovatiivisuudella ja innostuksella sen, mitä kokemuksesta ehkä vielä uupuu. Saatte taaksenne kaiken Rambollin tuen, monialaisen osaamisen ja vahvan kansainvälisen organisaation tukitoimintoineen, mutta oletta valmiita itsenäisesti vastaamaan työnhankinnasta ja asiakastyöstä toimintapaikkakunnalla ja laajemminkin. Mitä olet halunnut saavuttaa? Älä himmaile, nyt siihen on mahdollisuus!

Mitä tarjoamme sinulle ja tiimillesi

-Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
-Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
-Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
-Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
-Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
-Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 23.9.2024.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa yksikön päällikkö Kirsikka Siik, puh. 050 324 5527 (kesälomakaudella tavoitettavissa epäsäännöllisesti, mutta voit jättää vastaajaan soittopyynnön).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/744000006066278-huipputiimi-turkuun-tai-muulle-paikkakunnalle