Farmaseutti, Apteam Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme farmasisteja vakituiseen työsuhteeseen apteekin asiakaspalvelutyöhön sekä lääkealan myynnin tehtäviin. Voit työskennellä joko jommassa kummassa tehtävässä tai yhdistää iloisesti erilaisia töitä omaan elämääsi sopivaksi kokonaisuudeksi.

Haluatko olla mukana tiimissä, jossa saat alan moderneimmat henkilöstöedut? Haluatko osaksi työyhteisöä, jossa sinua kuunnellaan, osaamistasi arvostetaan ja jossa kokenut hallinnon tiimi varmistaa, että asiat sujuvat mutkattomasti? Apteamilaisena saat vaikuttaa omaan työhösi ja olla osa vahvaa, avointa työyhteisöä. Meillä saat vaikuttaa työsopimukseesi, työn määrään, työalueeseesi ja saat valita kulloisetkin suosikkipaikkasi työskennellä. Valinnan vapaus tuo hyvinvointia sekä työhösi että vapaa-aikaasi!

Apteekkityössä tehtäviisi voi kuulua erilaisia työvuoroja muutamissa eri apteekeissa, uusiin työyhteisöihin tutustumista ja uuden oppimista. Apteamilainen saa valita, paljonko vaihtelua haluaa.

Lääkealan myynnin työhön kuuluu monipuolisia tehtäviä: edustajan tehtävien lisäksi koulutus ja telemarkkinointi ovat myyjien heiniä! Lääkealan myynnin monipuolisissa työtehtävissä kuten edustus- ja koulutustyössä sekä telemarkkinointikampanjoissa pääset tuottamaan lisäarvoa monen apteekin ja farmasistin päivittäiseen työhön. Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä me koulutamme vahvalla kokemuksella sinut työtehtäviin. Myynnin työtehtävissä pääset lisäksi osaksi iloista ja energistä myyntitiimiä.

Apteam on aidosti uudenlainen Farmasian alan henkilöstöpalveluyritys, jonka vetävyys perustuu työntekijän hyvinvointiin. Lämminhenkisessä, välittävässä, kannustavassa ja joustavassa työyhteisössä pääset kehittymään. Meillä ihmiset tuntevat toisensa ja tekevät yhteistyötä. Apteamilla saat olla oma itsesi, mutta yksin ei tarvitse olla. Vahvuutenamme on aito innostus ja erinomaiset verkostot farmasian alalla. Löydämme varmasti elämäntilanteeseesi sopivan työn ja teemme kaikkemme, että viihdyt meillä!

Apteamin tarjoamat edut:
-Vuosittainen henkilöstöbonus: meillä jaetaan 10 % yrityksen tuloksesta kaikkien työntekijöiden kesken!

-Mikäli arvostat vapaa-aikaa enemmän: lomarahat ja vuosittainen bonus on mahdollista vaihtaa vapaaseen. Myös palkattomat vapaat järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan

-Valitse epassin valikoimasta haluamasi henkilöstöedut. Etutarjottimella on etuja terveyden ylläpitoon (hammashoito, hieroja yms), virkistysetu ja työmatkaetu

-Olemme lämminhenkinen ja välittävä työyhteisö farmasistille

-Pystyt vaikuttamaan työhösi nyt ja tulevaisuudessa

-Kilpailukykyinen palkkaus

Apteam - Farmasian alan uranuurtaja

Apteam on tuore, mutta kokenut henkilöstöpalveluyritys apteekin farmaseuttiselle henkilöstölle. Olemme uranuurtajia sekä farmaseuttisen henkilöstön vuokraamisessa, että uravaihtoehtojen luomisessa farmasisteille. Me ymmärrämme alan sekä apteekin, että farmasistin näkökulmasta perinpohjaisesti. Tuomme tiiviillä toimistotiimillämme käyttöösi lähes 100 vuoden mittaisen kokemuksen erilaisista Farmasian alan töistä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.apteam.fi/tule+meille+toihin