Kirjanpitäjä, Pihka Talouspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pihka Talouspalvelut Oy on yhdistystoimintaan erikoistunut talous- ja henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen myös monipuolisia tukipalveluita. Meille on tärkeää olla lähellä asiakasta ja ymmärtää yhdistystoiminnan monimuotoisuutta. Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä tilitoimisto!

Kiinnostaisiko työ hyvässä porukassa ja pienessä tiimissä? Etsimme nyt toimintamme kasvaessa ennakoivasti tilinpäätöstaitoista taloushallintoalan osaajaa, joka on valmis hyppäämään mukaan joustavalla aikataululla. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja voi olla halutessasi aluksi osa-aikainen.

Työtehtäviin kuuluvat asiakasyhdistysten kirjanpito, palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontra sekä tilinpäätösten ja tuloveroilmoitusten tekeminen.

Etsimme pitkäaikaista suhdetta, jossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista yhdistyksille suunnattua palvelukonseptia. Toiminnan kasvaessa meillä on mahdollista edetä vaikka tiimivastaavaksi asti!

Toimitilamme sijaitsevat Vaajakoskella vanhan tikkutehtaan kiinteistössä, jossa saat itsellesi oman työhuoneen ja paikan autollesi. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, Epassin liikunta- ja kulttuuriedun sekä työantajan kustantaman sairauskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lähetä työhakemus ja mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen marko.pihlaja@pihkatalouspalvelut.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marko.pihlaja@pihkatalouspalvelut.fi