Lukitus- ja turvalaiteasentaja, Loihde Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hämeenlinnan tiimiimme lukitus- ja turvalaiteasentajaa. 

Etsimme uutta tiimiläistä, jolta luonnistuu ratkaisuhakuinen, ahkera ja luotettava lähestymistapa asiakaspalveluun. Toivomme sinulta reipasta asennetta, kiinnostusta turvallisuusalaan ja halua kehittyä osaajana lukitus- ja turvajärjestelmien parissa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, sekä turva-alalta kerrytettyä kokemusta ja tuntemusta. Koko tiimimme omistautuu tarjoamaan loistavaa palvelua jokaisessa tilanteessa. 

Edellytämme
 - Aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta - Luotettavuutta ja ahkeruutta - Kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn - Oma-aloitteisuutta - Nuhteetonta taustaa - Aikaisempaa työkokemusta lukitus- ja- turva-alalta - B-ajokorttia
Eduksi luetaan
 - Sähkö-, ICT- tai turvallisuusalan koulutus - Lukitus- ja turvajärjestelmien tuntemus
Tarjoamme...

loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Miltä kuulostaa? Jos tunnistit itsesi, keskustellaan mielellään lisää yhteisistä mahdollisuuksista tulevaan! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Olemme Loihteella sitoutuneet säilyttämään tietojasi huolellisesti ja tietoturvallisesti, jätä siis hakemus meidän rekrytointijärjestelmään.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/249106/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer