Sosionomi (AMK), Lamujoen perhekodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lamujoen perhekodit oy on yksityinen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991.

Toimipaikka Ojantakasen sijaishuoltoyksikkö on kaksiosastoinen, 14-paikkainen lastensuojelulaitos.

Etsimme nyt kokeneeseen ja monessa liemessä keitettyyn työyhteisöömme sosionomia(AMK), joka ei tyydy vain istumaan lasikopissa, vaan haluaa ottaa haasteita vastaan ja olla aktiivinen toimija vastuullisessa tehtävässä erilaisten haastaiden kanssa painivien nuorten elämässä.

Tiivis pieni työyhteisö, jonka osana toimit nuorten jämeränä ohjaajana elämän monissa kiemuroissa. Teemme tiivistä yhteistyötä sijoitetun nuoren perheen, koulun ja sosiaalitoimen kanssa. Työ sisältää omaohjaajatyöskentelyä. Yksiköllä on oma konsultoiva lasten ja nuorten erityispsykiatri ja yksikön tiloissa toimii Siikalatvan kunnan pienryhmä yksikköön sijoitetuille nuorille.

Työyhteisössä työskentelee sosionomeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia.

Ruoka- ja puhelinetu ja yöpyminen mahdollista. Työajat sovittavissa ja joustavat. Palkka neuvoteltavissa. Ei kiinteitä yövuoroja. Oma harrastuneisuus esim. metsästys, kalastus, erätaidot, luonto, eläimet, urheilu hyödynnettävissä työaikojen puitteissa. Yksiköllä mm. omat vuorot kunnan kuntosalille ja urheilutiloille.

B-ajokortti eduksi mutta ei pakollinen.
Mielenterveys-, päihde- ja neuropsykiatrisen työn koulutus ja kokemus katsotaan eduksi.

Työn aloitus heti tai sovitusti.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002 3§) mukainen rikosrekisteriote vaaditaan esitettäväksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riina.niskala@ojantakanen.fi