Psykologi, lasten ja nuorten mielenterveys- ja pä, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Palkkaus: 3929,12€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pirkanmaan hyvinvointialueella, Ylöjärvelle, on haettavana psykologin sijaisuus lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa 31.12.2024 asti. Sijaisuus saattaa jatkua 1.1.2025 alkaen. Meillä on kannustava ja innostava työilmapiiri. Tukea työhömme saamme moniammatillisesta ja ammattitaitoisesta tiimistä, jossa työskentelee erikoislääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sosionomi ja sairaanhoitaja.

Tarjoamme sinulle
omonipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä
operehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
otyönohjausta tehtävänhoidon tueksi
ovapauden suunnitella kalenterisi itse
oliukumat työajan käytössä hyödynnettäviksi
ohenkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Psykologina työskentelet ensisijaisesti 0-12-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä parissa. Työtehtävinä on mm.:
olasten kehitykset ja tunne-elämän tutkimukset
oohjaus ja neuvonta
okasvatusohjanta vuorovaikutuksen pulmiin liittyen
ohoidollinen työ
overkostoyhteistyö.

Psykologina edistät lisäksi lasten hyvinvointia tekemällä mm. tunne-elämän arviointeja sekä kehitystasotutkimuksia, vastaat lasten tunne-elämän ja psyykkisen tuen hoitokäynneistä sekä terapeuttisesta työskentelystä, tuet vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta perheterapeuttisesta näkökulmasta käsin ja tarjoat psykoedukaatiota lasten kehitykseen, mielenterveyden vaikeuksiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen.

Odotamme sinulta
oasiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta
ovahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa
ohyviä yhteistyötaitoja.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu psykologi. Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisää 3929,12 €/kk. Koeaika on puolet palvelussuhteen pituudesta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2024 asti. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2193-24/fi_FI