Lasiasentaja, Järvenpää, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaessa etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta lasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Järvenpään toimipisteeseen.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa ja yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta. Tuulilasien vaihdossa koko ajan lisääntyvä osa-alue on kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) ts. erilaisten kamera- ja tunnistinjärjestelmien kalibrointi, joihin olemme panostaneet vahvasti maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja henkilöstömme koulutusten myötä.

Meistä

Kasvumme kumpuaa työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja vahvasta työtoveruudesta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun sekä myös vapaa-aikasi kattavan tapaturmavakuutuksen. InCarissa tutkitusti viihdytään, rakennetaan pitkiä työsuhteita ja monipuolisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossa. Ponnahduslautana tehtävääsi toimii laadukas perehdytys ja lämminhenkinen työporukka, joka odottaa saapumistasi innolla. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen mm. InCar Akatemiassamme, jossa voit suorittaa halutessasi erilaisia kursseja tai ammatti/erikoisammattitutkintoja.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt käyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme. Mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, voit kouluttautua InCarissa näissä myös pidemmälle vaativimmatkin diagnostiikkatyöt mukaan lukien. Yrityskulttuuriamme värittävät yhdessä tekemisen meininki, yrittäjähenkisyys, tuloksellisuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä tekijöitä. Pyrit myös omalla toiminnallasi vaikuttamaan positiivisesti tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet. Tehtävässä edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetä meille hakemus 23.9.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella. Juha Mertanen kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Tavoitat Juhan numerosta 040 58 11 338, juha.mertanen@incar.fi

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

Arvokasta yhteispeliä InCarissa - InCar(https://www.incar.fi/arvokasta) ja Työntekijätarinat - InCar(https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/)

Ajamme parempaa huomista jo tänään!

Me InCarilaiset olemme yhtenäinen joukkue alamme parhaita ammattilaisia. Meitä yhdistää intohimo asiakkaidemme palvelemiseen ja ajoneuvojen vauriokorjaamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla. Haluamme olla koko toimialamme paras työpaikka ammattilaisille kehittää ja kehittyä. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen työyhteisömme, jossa 500 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen.

Tervetuloa mukaan InCar-perheeseen!

www.incar.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=118&jbid=15