Toimintaterapeutti (3) ja fysioterapeutti (2), to, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavana olevat toimet sijoittuvat seuraavasti:

Rannikko (Kalajoki, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki): kaksi (2) toimintaterapeuttia
Lakeus (Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos): kaksi (2) fysioterapeuttia ja yksi (1) toimintaterapeutti

Kotikuntoutuksen ja kuntoutusyksiköiden toiminnassa on tekemisen meininki; uutta toimintaa käynnistetään ja olemassa olevaa kehitetään edelleen. Terapeuttista osaamista ikäihmisten arjen sujuvuuden edistämiseksi arvostetaan ja siksipä näitä tehtäviä ei kannata jättää hakematta!

Kerroimme Pohteen kotikuntoutuksen toimintamallista Suomen Fysioterapeuttien liiton Työelämän hyvät käytännöt -webinaarissa keväällä. Voit tutustua webinaariin tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=BwnXzEWNzRs

Kotikuntoutuksen ja kuntoutusyksiköiden moniammatillinen tiimi koostuu mm. sairaanhoitajista, lähihoitajista, fysioterapeuteista ja toimintaterapeuteista. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä mm. apuvälinekeskuksen, palveluohjauksen, kotiuttavien osastojen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Terapeuttina pääset hyödyntämään kuntoutuksen ja toimintakyvyn asiantuntijuuttasi kuntoutujan omissa toimintaympäristöissä. Terapeutin työ kotikuntoutuksessa räätälöityy vahvasti asiakkaan tarpeen ja tavoitteen mukaisesti. Työ voi sisältää esimerkiksi arviointityötä osana moniammatillista tiimiä, asiakkaan arjen toimintojen tukemista ja harjoittelua, hoitajien ja verkostojen ohjaamista sekä apuvälinetarpeen ja kodinmuutostyötarpeiden kartoittamista. Tässä työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja miettimään asiakkaan ja verkostojen kanssa keinoja arjen toimintojen tukemiseksi.

Haemme kotikuntoutustiimiin ammattitaitoisia, positiivisia ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita fysio- ja toimintaterapeutteja. Arvostamme hyvää organisointikykyä, asiakaslähtöisiä toimintatapoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta ikäihmisten kanssa toimimisesta. Lisäksi toivomme kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä innostusta teknologisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kuntoutuksen vastuuyksikössä ja toimialueella saat kollegiaalisen tuen alasi ammattilaisilta sekä kuntoutuspalvelut tuntevilta esihenkilöiltä. Tuemme ammatillista kehittymistä mahdollistamalla omien vahvuuksien hyödyntämisen ja
tarjoamalla monipuolisia koulutuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617409/fi_FI