Järjestelmäasiantuntija (turvatekniikka), Pori, Are Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ovatko järjestelmät ja erityisesti turvatekniikka turvataitolajisi? Satavuotiaana perheyrityksenä rakennamme kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa - haluaisitko olla osa tätä joukkoa? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Haemme nyt talotekniikkaurakointiin turvatekniikan järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat itsenäisesti suoritettavista paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalojärjestelmien asennus-, huolto-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä erityyppisissä urakointi- ja tuntityökohteissamme. Työaikasi sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 7.00-16.00 välille.

Projektiliiketoiminnassaan ARE toteuttaa sekä teollisuuteen, että uudis- ja korjausrakentamisenkohteisiin älykästä talotekniikkaa, jolla varmistetaan asiakkaille energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Sähkö-, automaatio- tai verkkoasentajan tutkintoa tai muu vastaava osaaminen

- Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

- Nuhteetonta taustaa asiakaskohteiden luonteen takia

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- B-ajokorttia

Lisäksi eduksesi on:

- Paloilmoitinohjelmointiosaaminen mm. Schneider- ja Hedengren-järjestelmissä

- Osaaminen tietoliikenneverkko- ja IP-teknologiasta

- Muu turvaosaaminen mm. kulunvalvonta, kamerat yms.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja langat pysyvät käsissäsi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaa. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Tarjoamme

- Virike- ja hierontaedun

- Laajan työterveyshuollon

- Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

- Henkilöstöetuohjelman (ostoetuja ja alennuksia)

- Mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen (mm. oppisopimus, verkkokurssit)

- Omaehtoisen opiskelun tuen

Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi ovat sopivan vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Odotamme hakemustasi viimeistään 22.9.2024. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimipistepäällikkö Markku Nousiainen, puh. 0400-762987 tai markku.nousiainen@are.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/jarjestelmaasiantuntija-turvatekniikka-pori/Dw3EG0