Kirkkoteatteriohjaaja, Hyvinkään seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2743,31€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sinua, kirkkoteatteriohjaaja!

Tule mukaan Hyvinkään seurakunnan moniammatilliseen kasvatuksen tiimiin. Porukassamme on 25 huipputyyppiä ja teemme työtä suurella sydämellä sekä rohkeudella tarttua uusin asioihin. Tutkimme innolla muuttuvia toimintaympäristöjämme ja verkostoidumme ennakkoluulottomasti. Meillä nauretaan, iloitaan ja joskus voidaan itkeäkin. Töissä (ja töistä) saa nauttia ja nauraa täydellä palkalla. Elämänmakuisesti. Oman porukan lisäksi tehtävässäsi tukenasi ovat mm. viestinnän asiantuntijat sekä vahva, kirkkoteatterimyönteinen toimintakulttuuri.

Kirkkoteatteriohjaajana tehtäviisi kuuluu tuottaa kirkkovuoden päätapahtumiin (joulu, pääsiäinen) produktioita. Toimit kirkkoteatteri Betan ohjaajana ja taiteellisena johtajana. Organisoit kokonaisvaltaisesti koko produktion eri osa-alueet. Tehtävänäsi on tukea teatterin keinoin tunnetaitojen ja vuorovaikutuksen osaamista niin lasten ja nuorten kuin aikuisten parissa. Tarinateatterin taito on sinulla hallussa. Osaat innostaa hyvinkääläisiä mukaan toimintaan ja olet vahva vapaaehtoisten ohjaaja. Verkostoidut mielelläsi ja tarkastelet uusia toimintamahdollisuuksia. Viran tehtävään kuuluu rippikoulutyöhön ja muuhun seurakuntatyöhön osallistuminen. Näet viestinnän tärkeänä osana työtäsi.

Viran kelpoisuusehtona on teatteri-ilmaisunohjaajan tai muu soveltuva teatterialan tutkinto ja riittävä kirkon työn sekä kirkkodraaman tuntemus. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ohjata vapaaehtoisia, johtaa ja organisoida produktioita. Arvostamme aiempaa kokemusta kirkollisesta työstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, tarinateatterin tuntemusta ja viestinnän ymmärrystä.

Virka täytetään 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Virka on määräaikainen ajalle 1.1.2025-31.12.2027. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmä 502 mukainen (2743,31). Lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa, joka perustuu työkokemukseen. Hakijoiden tulee varautua mahdollisiin haastatteluihin Hyvinkäällä 21.10 klo 9 alkaen. Hakumenettelyssä mahdollisesti käytetään henkilöarviointia.

Hakuaika 26.8.-30.9.2024

Virkaan haetaan jättämällä hakemus KirkkoRekry-järjestelmässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinkään seurakunnan kasvatuksen työalajohtaja Terhi Makkonen, p. 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2586/fi_FI