Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, Kalajoen seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajoen seurakunnassa on haettava
NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Viran pätevyysvaatimus on kirkon säädöskokoelman nro 164/2023 mukainen nuorisotyönohjaajan viranhaltijalta ja nuorisotyönohjaajan työtä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittava tutkinto.

Seurakunnassa on kasvatustyön tiimi, johon kuuluu pappi, kolme nuorisotyönohjaajaa ja kaksi lastenohjaajaa. Avoinna olevan viran tehtäväalueen painopiste on rippikoulu- ja nuorisotyössä.

Etsimme joukkoomme työntekijää, joka on motivoitunut tekemään kristillistä kasvatustyötä erityisesti nuorten parissa, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on valmis tekemään yhteistyötä eri työalojen kanssa. Lisäksi arvostamme sosiaalisen median taitoja.
Kalajoen seurakunnan talous on vahva ja toimintamahdollisuudet hyvät. Kalajoen evankelis-luterilaisessa seurakunnassa on jäseniä reilu 10 000. Kalajoen seurakuntaan kuuluvat Himangan ja Raution kappeliseurakunnat. Meillä on 20 hengen monipuolinen työntekijäjoukko. Työhyvinvointia tuetaan liikunta- ja lounaseduilla. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet asua ja elää sekä monipuoliset palvelut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Paikkakunta tunnetaan erityisesti Hiekkasärkien loma-alueesta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti (alkupalkka 2778€/kk + henkilökohtaiset kokemuslisät) Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka edellyttää oman auton käyttöä. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hakuilmoitus tulee kirkkorekryyn, seurakunnan kotisivuille ja facebookiin. Hakuaika päättyy 20.9.2024 klo 15.00 ja hakemukset tulee osoittaa kirkkoneuvostolle sähköpostin kautta: kari.lauri@evl.fi

Tiedustelut khra Kari Lauri puh. 044 7229000.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kari.lauri@evl.fi