Ohjaaja, toimi, vammaispalvelut, Reisjärvi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä sijoittuu ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavaan yksikköön Mäntykoti. Mäntykoti on 20-paikkainen koti aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat säännöllistä ohjausta, apua ja valvontaa. Yksi paikoista on varattu lyhytaikaishoidon käyttöön.

Työnkuvaasi kuuluu yksikön tiimivastaavana toimiminen ja yhteistyö vastuuyksikköpäällikön kanssa. Tiimivastaavan tehtäviin kuuluvat mm. päivittäisen arjen ja asiakastyön organisointi ja toiminnan kehittäminen yhdessä vastuuyksikköpäällikön kanssa, sisäinen viestintä ja sovittuja hallinnollisia tehtäviä. Lisäksi työ pitää sisällään asiakkaiden ohjausta ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa, yksilölliset tarpeet huomioiden. Työhön sisältyy myös asiakkaan omaohjaajana toimimista sekä yhteistyötä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Tavoitteena on antaa jokaiselle asiakkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä tukea asiakkaan mahdollisimman itsenäistä elämää ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista ja kehittävää työotetta. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön ja sen tuen. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki -rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618168/fi_FI