Operatiivinen ostaja, Oy Kewatec AluBoat Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oy Kewatec AluBoat Ab on voimakkaasti kasvava ammattivenealan yritys, joka toimii kolmessa toimipisteessä (Kokkola, Porvoo, Bergen). Valmistamme korkeateknologisia alumiinirunkoisia ammattiveneitä pääosin Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Veneemme ovat aina ainutlaatuisia, kullekin asiakkaalle erikseen suunniteltuja ja räätälöityjä. Kunkin veneen kaari ideasta luovutukseen vaatii tinkimätöntä ammattitaitoa ja huolellisuutta. Siksi satapäisen henkilöstömme ja lukuisten alihankkijoidemme osaaminen, motivaatio ja työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa haemme operatiivista ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan.

Operatiivisena ostajana tehtävänäsi on hallita sinulle nimettyjen projektien materiaalivirtaa aina suunnittelulta tulevista komponenttivalinnoista tuotteen kotiuttamiseen asti.

Ostajana työlläsi on tärkeä rooli projektien tuotantoaikataulussa ja budjetissa pysymiseen. Olet suunnitelmallinen, huolellinen ja oma-aloitteinen työkaveri, joka kykenee työskentelemään sekä itsenäisesti että osana projektiryhmää. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen mutta jämäkkä persoona. Luot ja ylläpidät pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin. Eduksi on, jos omaat tuntemusta veneistä tai tekniikan alasta.

Odotamme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tuotannollisen teollisuuden hankintatehtävistä
- tuntemusta ERP-järjestelmien käytöstä tuotantoteollisuuden hankinnoissa
- kansainvälisen kaupan ja tuontilogistiikan kokemusta
- suomen ja englannin kielen taitoa hyvällä suullisella ja kirjallisella ulosannilla, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

- työpaikan kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, joka on säilyttänyt perheyritysmäisen ilmapiirin
- keskeisen aseman olla mukana kehittämässä innovatiivisia tuotteita ja niiden valmistusprosesseja viranomais- ja työvenetarkoituksiin
- mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen kaupankäynnin huippuosaajaksi
- kaksikielisen, asiantuntevan ja välittömän työympäristön

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 27.9.2024 sähköpostitse rekry@kewatec.fi. Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintapäällikkö Natalia Wargh (puh. 044 261 7898) 4.9.2024 eteenpäin klo 8-16.

Hae työpaikkaa osoitteesta