Myyntipäällikkö, LähiTapiola Henkivakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 18.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt LähiTapiola Henkivakuutusyhtiöön hyväntahtoista ja aktiivista 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  

elämänturvaajien joukkoihimme. Henkimyyntipäällikkönä vastaat lisäeläke- ja henkivakuutustemme myynnistä yritysasiakkaillemme ja työskentelykenttääsi on elinvoimainen LähiTapiola Pirkanmaan alue.  

Roolissa ydintekemistäsi on asiakasyritystemme avainhenkilöriskien turvaaminen, sekä palkitsemisen ja sitouttamisen ratkaisujen tarjoaminen omistaja-asiakkaillemme. Työssäsi korostuu konsultatiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Toimit tiiviissä yhteistyössä LähiTapiola Pirkanmaan alueyhtiön voittajajoukkueen kanssa ja uskot siihen, että yhteistyöllä saadaan aikaan parhaat tulokset. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät hyvää huolta olemassa olevista asiakkaistamme. Olet loistava verkostoituja ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Odotamme sinulta 
Tuloshenkisyyttä sekä myynnillistä tavoitteellisuutta  - Määrätietoista, innostunutta ja vastuuntuntoista otetta asiakastyöhön  - Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja  - Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta yritysasiakasliiketoiminnasta  - Aktiivista, rohkeaa ja ratkaisulähtöistä työskentelyotetta sekä kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti  - APV1-tutkintoa tai halukkuutta sen suorittamiseen ensimmäisen 12 kuukauden aikana  - Suomen ja englannin kielen sujuvaa ammatillista taitoa  
Ymmärrys ryhmäeläke- ja lisäeläkemyynnistä sekä koulutus ja kokemus sijoittamiseen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittää ammatillista osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi LähiTapiola Henkiyhtiön kasvavaa liiketoimintaa ja tehdä tuloksellista sekä merkityksellistä asiakastyötä. Palkkausmalli noudattaa vakuutusalan kenttämiesten työehtosopimusta. Lisäksi olemme rakentaneet sen päälle palkitsevan tulospalkkausmallin, missä omalla aktiivisuudella sinulla on mahdollisuus päästä hyville vuosiansioille. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi lounasetu, puhelinetu, virkistys- ja kulttuuriedut, henkilöstörahasto ja 24/7 tapaturma- ja terveysvakuutus.  

Finanssiryhmämme kautta pääset kehittämään yhteistyömalleja laajan yhteistyöverkostosi kanssa. Tukena sinulla on vahva brändi ja innostava työyhteisö sekä alan parhaat osaajat. Saat ympärillesi osaavan ja välittömän tiimin ja työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. LähiTapiolalaisena saat myös käyttöösi monipuoliset, arvostetut henkilöstöedut kuten kattavan työterveyshuollon ja henkilöstörahaston.  

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Noora Grönlund keskiviikkona 4.9. klo 12-13 ja torstaina 5.9. klo 8-9 puh. 040659 2302 tai noora.gronlund@lahitapiola.fi.  

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.9.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!  

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/250063/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer