Sairaanhoitaja, Mainiokoti Lasaretinsaari, Oulu, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Mainiokoti Lasaretinsaari, Oulu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Lasaretinsaareen Ouluun.

Mainiokoti Lasaretinsaari sijaitsee Oulussa keskustan läheisyydessä, Ainolan puiston vieressä. Lasaretinsaari tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun asumispalvelun asukkaille.

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana osallistut yksikkömme lääkehoitoon. Pääset myös tekemään jokapäiväistä ohjaus- ja hoitotyötä sekä kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme aktiviteetteja asukkaillemme.
Odotamme sinulta erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tulet hyödyntämään osaamistasi mm. seuraavissa vuorovaikutustilanteissa:
- Lääkäri- ja apteekkiyhteistyö
- Henkilöstön ohjaaminen niin lääkeasioissa kuin sairaanhoidollisissa ja terveydenhoidollisissa asioissa
- Osallistut lääkehoitosuunnitelman mukaiseen lääkehoitoon ja sen perehdytykseen, suunnitteluun ja toteutukseen
- Asukkaiden vuosittaiset terveystarkastukset ja kaikki asukkaiden terveydenhoitoon liittyvät asiat
- Sinulla on tärkeä rooli läheisyhteistyössä

Sinulla on mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin omien vahvuuksiesi pohjalta. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukaslähtöistä hoivatyötä sekä yksikön laatutyötä muiden tiimiläisten kanssa. Kehität muistisairaiden hoitoa, kuntoutusta ja palveluja ja viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin. Pääset näkemään ja tutustumaan asukkaiden terveydentilaan kokonaisvaltaisesti. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja olet laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Lasaretinsaaressa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on 2-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Tehtävä on kokoaikainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetturikosrekisteriote.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian.
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Päivi Oja
050 5540755 (arkisin klo 9-15)
paivi.oja@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Oulu-Kasarmintie/Sairaanhoitaja--Mainiokoti-Lasaretinsaari--Oulu_R0032508-1/apply