Vastaava työterveyslääkäri ja lääkärikeskuksen va, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Vastaavan työterveyslääkärin tehtävässä saat mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta johtavan, dynaamisen ja kasvavan terveydenhuollon yrityksen toimintaan.Vastaavan lääkärin tärkeimpänä tehtävänä on johtaa yksikön lääketieteellistä toimintaa ja pääset mukaan kehittämään potilasprosesseja työterveyden ja vastaanottotoimintojen osalta. Työskentelet osana Länsi-Uudenmaan johtoryhmätiimiä. Vastuutehtävä mahdollistaa myös oman vastaanoton pitämisen. Työnkuva ja työmäärä sovittavissa joustavin työajoin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Odotamme sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä tai paloa työterveyshuollossa työskentelyyn

Kykyä ottaa kantaa lääketieteellisiin kysymyksiin ja edistää uusien hoitomuotojen ja palveluiden käyttöönottoa

Kehittämismielistä toimintaotetta

Kykyä johtaa, koordinoida ja viestiä palveluista selkeästi ja innostaa yksikkömme henkilöstöä ja ammatinharjoittajia työssään

Halua toimia uudistushenkisessä ja nopeatempoisessa ympäristössä useiden samanaikaisten projektien parissa

Osallistumista lääkärirekrytointiin

Ruotsin tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään tietojasi ja taitojasi jatkuvasti kartuttaen.

Emme odota, että olet jo valmis lääkärijohtaja. Etsimme enemmänkin meille sopivaa persoonaa ja asennetta ja olemme valmiina satsaamaan kehitykseesi koulutusten ja mentoroinnin kautta. Avuksesi ja työkaveriksi saat joukon lääketieteen, hoitotieteen, liiketoimintajohdon, viestinnän ja markkinoinnin sekä digikehityksen parhaita osaajia.

Vastaavan lääkärin tehtävään käytettävä hallinnollinen työaika on työsuhteen alkaessa noin kaksi päivää viikossa, jonka lisäksi toivomme sinun toimivan aktiivisesti omassa vastaanottotyössä Mehiläisellä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 30.9.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikönjohtaja Satu Ahola
satu.ahola@mehilainen.fi
040 756 9528

tai

Vastaava työterveyslääkäri
Tytti Leino
tytti.leino@mehilainen.fi
040 648 1885

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Tammisaari-Asematie/Vastaava-tyterveyslkri-ja-lkrikeskuksen-vastaava-lkri-Hanko--Karjaa--Tammisaari_R0032595/apply