Palveluneuvoja, Puumalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua ja neuvontaa, mm. Kelan ja DVV palveluneuvonta, ostolaskujen käsittelyä, erilaisia taloushallinnon tukitehtäviä, verkkosivujen ylläpitoa sekä muita hallintopalvelujen toimistotehtäviä. Palveluneuvoja toimii hyvinvointilautakunnan pöytäkirjanpitäjänä, valmistelee tarvittaessa kokousasioita, toimeenpanee päätöksiä ja hoitaa arkistointia. Tämän lisäksi palveluneuvoja toimii tarvittaessa kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston pöytäkirjanpitäjän sijaisena. Palveluneuvojan tehtäviin tulee kuulumaan myös kotoutumiseen liittyviä neuvontatehtäviä. Ei etätyömahdollisuutta.

Olet etsimämme henkilö, jos koet asiakaspalvelun omaksesi ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotason tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, erityisesti asiakaspalvelu- ja neuvontatilanteissa. Venäjän kielitaito voidaan katsoa eduksi. Käytät sujuvasti sähköisiä työvälineitä.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja tehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. Tavoitteena on, että henkilö voisi aloittaa tehtävässä 2.1.2025.

Haastattelut suoritetaan viikolla 40.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616915/fi_FI