Kirjanpitäjä, Poolia Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakkaallemme tilinpäätöstaidot hallitsevaa Kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva vahvassa kasvussa olevan ja kehittyvän kansainvälisen yrityksen asiakkaille tarjotaan ainutlaatuinen yhdistelmä tilitoimiston, juridiikan ja liiketaloudellisen neuvonannon palveluja. Asiakas saa kaikki yritystoimintaansa tarvittavat palvelut samasta paikasta.

Työtehtävät

Tehtävässäsikeskityt nimettyjenasiakkaittesi juoksevaan kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, veroilmoituksiin ja raportointiin sekä viranomaisyhteyksiin. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti.

Kirjanpitäjänä työskentelet osana yrityksen juridiikan, liiketalouden ja taloushallinnon ammattilaisten tiimiä. Tiimin vastuulla on hoitaa asiakasyritystensä monipuolisia talous- ja veroliitännäisiä tehtäviä ja tarjota proaktiivisesti talouden hallintaan liittyvää asiantuntijuutta moninaisissa tilanteissa ja kysymyksissä. Lakisääteisen taloushallinnon lisäksi yritys avustaa asiakasyrityksiään muissakin asioissa, kuten verotuksessa, yritysjärjestelyissä ja lakiasioissa.

Työskentelymalli on hybridi ja sallii joustavasti työskentelyn kauempaakin.

Odotamme sinulta

- Kokemusta itsenäisestä kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä verotukseen liittyvistä ilmoituksista ja kysymyksistä.
- Kokemusta Procountor -järjestelmästä tai muusta sähköisestä ja modernista kirjanpidon sovelluksesta.
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta.
- Suomen ja englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja, sillä kuulut tiimiin, jossa palvellaan myös kansainvälisiä asiakkaita. Saksan kielen taito on plussa.
- Työkokemus tilitoimistosta tai kv-yrityksen taloushallinnosta on ehdottomasti etu, mutta ei välttämättömyys.
- Kiinnostusta yritystoiminnasta kokonaisuutena.

Toivomme sinun olevan ystävällinen ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaava tekijä, joka ymmärtää, mitä tarkoittaa tehdä työtä yrittäjähenkisellä otteella. Taloushallinnon ammattilaisena odotamme sinun olevan tarkka ja tunnollinen tekijä, jonka puoleen asiakkaiden ja kollegoiden on aina mukava kääntyä. Olet luotettava ja haluat tuntea ylpeyttä omasta työstäsi ja yrityksestä, missä työskentelet.

Asiakkaamme kannustaa ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoaa laajasti mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tutkintojen suorittamiseen. Tämän vuoksi toivomme sinunkin arvostavan jatkuvaa ammattitaitosi ylläpitämistä ja sen kehittämistä.

Miksi?

Asiakkaallamme koetaan kunnia-asiaksi asiakkaiden auttaminen matkalla menestykseen. He haluavat varmistaa omalla toiminnallaan, että asiakkaat voivat keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Kerätyn asiakaspalautteen perusteella tässä tavoitteessa on myös onnistuttu hyvin. Tämä on mahdollista vain, kun aidot ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen.

Siksi heille on myös kunnia-asia tarjota työntekijälle hyvinvointia ja aktiivisuutta edistävä työympäristö. Yrityksessä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi kattavalla työterveyshuollolla, sairauskuluvakuutuksilla ja liikunta- ja kulttuurieduilla sekä hyvinvointirahalla.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Vastaamme mielellämme.

Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838) ja Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:njäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteestawww.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteestawww.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/kirjanpitaja-helsinki-17896060/