Sairaalakemisti, Satasairaala, Pori, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pori on lähellä Selkämeren luontoa ja Yyterin hiekkadyynejä. Meillä on hyvät harrastusmahdollisuudet ja rauhalliset lenkkipolut. Koulu- ja työmatkoilla ei ole ruuhkia ja elinkustannukset ovat suotuisat.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa ja kehittämismyönteisessä laboratoriossa, jonka analytiikka toteutetaan pääsääntöisesti hyvinvointialueen laajan päivystyksen sairaalassa, Satasairaalassa. Meillä on ajanmukaiset modernit laitteet ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Laboratorioomme kuuluu kliinisen kemian, kliinisen mikrobiologian ja patologian erikoisalat. Tutkimusmäärä on noin 3 milj. vuodessa. Laboratorio toimii alueellisena laboratoriona ja palvelee Satakunnan hyvinvointialueen toimijoita ja asukkaita.

Haemme sairaalakemistiä kliinisen kemian ja hematologian laboratorioon, ensisijaisena toimipisteenä Satasairaala, Pori.

Laboratorioalan asiantuntijoiden on tärkeää rakentaa toimintaa yhteistyössä koko alueen toimijoiden kanssa, ja sairaalakemistillä on analytiikan vastuuhenkilönä tärkeä rooli laboratorion toimivuuden varmistamisessa ja kehittämisessä.

Sairaalakemistin toimeen valittavalta edellytetään sairaalakemistin tutkintoa, ja arvostamme laaja-alaista alan hallintaa. Pidämme tärkeänä ominaisuutena yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-190-24/fi_FI