Mekaanikko, kevyt ja raskas kalusto, Raskone Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mukavassa työporukassa työnteko on hauskempaa!

Etsimme tiimiimme kevyen ja raskaan kaluston mekaanikkoja Lappeenrannan korjaamolle vakituiseen työsuhteeseen.

Onko sinulle työssä tärkeintä mukavat työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja kilpailukykyinen palkkaus? Jos vastasit kyllä, niin jatkathan lukemista.

Mekaanikon työtehtäviin kuuluu hyötyajoneuvojen monipuoliset huolto ja korjaustyöt korjaamolla. Edustamme Mercedes-Benz ja SISU-merkkiä, mutta toimimme kaikkien valtamerkkien parissa.Meille voi työllistyä niin kokeneet alan ammattilaiset kuin myös alalle vastaa suuntaavat motivoituneet ja oppimiskykyiset tulevaisuuden tekijät.

Mitä Raskone tarjoaa sinulle?

Meillä pääset heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen osaksi hyvällä joukkuehengellä varustettua työporukkaa. Toimimme valtamerkkien, kuten Mercedes-Benz, Scania ja Volvo-merkkien, parissa ja monimerkkisyys mahdollistaa vaihtelevat työtehtävät ja lähes rajattomat koulutusmahdollisuudet.

Toimintaamme ohjaa avoimuus, luotettavuus, työn korkea laatu ja asiakaslähtöinen palvelu. Huumorintajun lisäksi meitä yhdistää intohimo alaa ja työtä kohtaan. Meille tiiminä mikään ongelma ei ole liian suuri ratkaistavaksi. Meillä kaveria autetaan aina.

Työtehtävän etuja ovat:
- monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- nykyaikaiset työkalut sekä diagnostiikkavälineet
- mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
- kilpailukykyinen palkka - meillä tehokkaasta työstä palkitaan!

Vaikka töissä on kivaa pitää elämässä olla muutakin. Siksi haluamme omalta osaltamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen joustavasti ja näin tukea työntekijöitämme elämän eri tilanteissa. Vuosittaisella liikunta- ja terveysedulla kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen ja palauttavaan vapaa-aikaan.

Vierailemalla osoitteessa raskone.fi/ura-raskoneella löydät lisätietoa meistä työnantajana sekä monta hyvää syytä liittyä joukkoomme.

Sinustako uusi vahvistus Raskoneen tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- kiinnostusta alaa kohtaan ja halua opiskella uutta
- joustavaa, työhön tarttuvaa ja oma-aloitteista työotetta
- kykyä toimia itsenäisesti sekä osana työryhmää
- tinkimätöntä turvallisuusasennetta

Heräsikö kiinnostus? Jos vastaus on kyllä, niin odotamme innolla hakemustasi. Meille haet helposti osoitteessa rekry.raskone.fi Hae-painikkeen kautta, vain muutamaan kysymykseen vastaamalla.

Hakuaika päättyy 30.9.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme tehtävään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Sami Pihl p. 010 2320 611, sami.pihl@raskone.fi.

Tervetuloa osaksi 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaamme! Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Olemme valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Raskone kuuluu pörssiyhtiö Relais Group Oyj -konserniin.

raskone.fi - Intohimolla ja taidolla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/1efdeab9-4583-42d2-bae8-4bd34047ca55