Sairaanhoitajan sijaisuus, Pello, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus Pellon kotisairaalaan. Sijaisuus voidaan täyttää heti kun sopiva sijainen löytyy ja se on alkuun 12.1.2025 asti.

Pellon kunta sijaitsee lapin läänissä, länsirajalla. Meillä runsaasti harrastusmahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Toivotamme uudet työtekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona sekä kotisairaalan hoitotilassa. Tilat sijaitsevat vuodeosastolla ja kotisairaala toimii läheisessä yhteistyössä vuodeosaston kanssa. Hoito on määräaikaista, lääkärin määräämää sairaanhoitopalvelua ja sitä tarjotaan 1 - 3 kertaa vuorokaudessa klo 7 -21 välillä jokaisena viikonpäivänä. Kotisairaalassa hoidetaan palliatiivisia- sekä saattohoitopotilaita, toteutetaan suonensisäistä lääkehoitoa, nesteytystä ja ravitsemusta, hoidetaan haavoja. Työaikana on jaksotyö kahdessa vuorossa. Potilastyössä käytetään Mediatri- ja Esko potilastietojärjestelmiä.

Tarjoamme:

- Hyvän perehdytyksen.
- Ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen.
- Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 914,70 €/kk.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Odotamme hakijalta:

- Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on AMK sairaanhoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto.
- Toivomme sinulta positiivista ja iloista asennetta, ja että olet kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä, sillä hyvä ja sujuva yhteistyö on meille tärkeää.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Jokainen päivä on erilainen, joten toivomme hakijalta kyvykkyyttä joustavuuteen sekä hyvää paineensietokykyä. Kokemus aikaisemmasta hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää Kuntarekry -sivuston kautta 31.12.2024 klo 15:00 mennessä!
Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618646/fi_FI