Kosmetologi, Sweet Femi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ammattitaitoinen kynsiteknikko tai ripsitekijä? Haluatko työskennellä kannustavassa ja positiivisessa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme!

Kauneushoitola Femi on toiminut Kokkolassa jo 9 vuoden ajan ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme alueen kauneudenhoitopalveluiden tarjoajana. Meillä on vakaa ja uskollinen asiakaskunta, joka arvostaa palveluitamme ja asiakaslähtöistä lähestymistapaamme.

Femi on paikka, jossa arvostamme ammattitaitoa, joustavuutta ja itsenäisyyttä. Meille on tärkeää, että osaat työskennellä sekä omatoimisesti että tiimissä, sillä Femin lämminhenkinen ilmapiiri perustuu yhteistyöhön ja toistemme tukemiseen. Meillä ei kilpailla asiakkaista, vaan panostamme toistemme kehittymiseen ja hyvinvointiin. Asiakkaamme ovat meille yhteisiä, ja huolehdimme siitä, että jokainen heistä tuntee olevansa arvostettu ja poistuu tyytyväisenä.

Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta ympäristöltä ja haluat osaksi Femin tiimiä, ota rohkeasti yhteyttä! Keskustellaan lisää ja katsotaan, olisimmeko täydellinen match.

Ota yhteyttä, odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:spirit.marina@icloud.com