Suuhygienisti, Suun terveydenhuolto Vehmaa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 16.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suuhygienistinä työskentelet itsenäisesti väestön suun terveyden edistämisen ja hoidon parissa.

Suuhygienisti toimii alansa asiantuntijana yhteistyössä suun terveydenhuollon henkilöstön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, energiseen ja toimintaansa kehittävään moniammatilliseen työyhteisöön.

Suuhygienistinä osallistut myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja opiskelijoiden käytännön harjoittelun ohjaamiseen.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä kollegoiden ja esihenkilöiden tuen.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidempään alalla työskennellyt positiivisen asenteen omaava ammattilainen. Työyhteisömme toivoo tulevalta kollegalta hyviä yhteistyötaitoja työn sujuvuuden takaamiseksi. Monipuolinen kokemus suuhygienistin työstä, joustava työskentelytapa, kehittymismyönteisyys ja postitiivisuus auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. Tärkeää on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä iloiseen joukkoomme, täytäthän hakemuksen pikaisesti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi ruotsin kielen taidon.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Haettava työpaikka sijoittuu Varsinais-Suomen hyvinvointialueen suun terveydenhuoltoon, ensisijaisena toimipaikkana on Vehmaan toimipiste.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-903-24/fi_FI