Parturi-kampaaja, Tränd Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Angelic Töölön liikkeeseen inspiroivaan ja rentoon työyhteisöömme Parturi -Kampaajaa

Haluatko liittyä iloiseen joukkoomme huolehtimaan, että jokainen asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja erinomaiseen palvelukokemukseen? Oletko alasta innostunut, hieman jo kokemusta omaava parturi-kampaaja, jolla on halu kehittää itseään ja pysyä muuttuvien trendien vauhdissa mukana? Mikäli sinulla on vielä hymy herkässä, rakkaus asiakaspalveluun ja olet kiinnostunut haastamaan itseäsi, niin kuulostaa lupaavalta. Persoonallasi on suuri merkitys, sillä etsimme meille ystävällistä, positiivista ja asiakaslähtöistä kollegaa.

Työyhteisömme on nuorekas, rento ja inspiroiva, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tuemme ammatillista kasvuasi erilaisin koulutuksin ja osaavat työkaverisi huolehtivat, että saat apua tarvittaessa. Meille tärkeää on avoin ja luottamusta rakentava keskustelukulttuuri, joka auttaa meitä onnistumaan ja kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Arvostamme toisiamme, olemme tasavertaisia kollegoja roolista riippumatta ja kohtelemme asiakkaitamme kunnioittaen.

Ancelic Helsingillä on Instagramissa lähes 10 000 seuraajaa. Haluatko, että he ihastelevat seuraavaksi sinun taidonnäytteitäsi?
Käy tutustumassa IG-sivuihimme: Angelic Helsinki

Angelic Töölön sopimusyrittäjänä saat vapauden vaikuttaa omiin työaikoihisi ja työskennellä viihtyisässä, sekä toimivassa liiketilassa. Kattavan sopimusmallin myötä saat käyttöösi mm. brändin markkinoinnin, sekä työssä tarvitsemasi välineet ja tuotteet.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun pian.

http://angelic.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirka.maattala@gmail.com