Junior Project Controller, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Jr. Project Controlleria. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan osaajalle, jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta kustannuksiin liittyvistä tehtävistä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Tehtävänkuvaus
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana projektitiimiä projektipäällikön sekä muun tiimin tukena. Tuet projektinhallinnassa vastaten projektien kustannusseurannasta sekä kontrolloinnista. Pidät huolta, että projektit etenevät kustannusten kannalta sovitusti ja huolehdit kustannuksiin liittyvästä raportoinnista. Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä projektipäälliköiden, mutta myös muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 12 kuukautta. Jatkosta tämän jälkeen voi kuitenkin olla mahdollisuus neuvotella projektitilanteen mukaan. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa ja toimistolla on käyntiä paikan päällä viikoittain. Osittain voit työskennellä myös etänä tai Espoon toimistolla.

Tarjoamme
- Mahdollisuuden päästä työskentelemään aidosti merkityksellisten asioiden parissa osana asiakkaamme ammattitaitoista tiimiä
- Hienon mahdollisuuden esimerkiksi uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle päästä oppimaan ja kehittymään
- Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävät
Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta kustannuksiin liittyvistä tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai opintojen ohella tehtävien töiden kautta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta projektien parissa työskentelemisestä.

- Projektien kustannusseuranta
- Kustannusten raportointi

Etsimme
- Tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
- Hyvät järjestelmätaidot (SAP ja PowerBI katsotaan eduksi)
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työskentelyote
- Proaktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä uskallus ottaa vastuuta

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/junior-project-controller-porvooespoo/HZ5Y5U?i=0