Keikkaileva ohjaaja Familarin avoperhekuntoutukse, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 16.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme keikkalaiseksi ohjaajaa (sosionomi, yhteisöpedagogi, sairaanhoitaja, lähihoitaja) Familarin Joensuun avopalveluihin perhekuntoutukseen.

Avoperhekuntoutus Familarin tukiasunnoissa tarjoaa vahvaa tukea perheille perheen yhdistämisen tueksi tai kodin ulkopuolisen sijoituksen välttämiseksi. Työskentelyn keskiössä ovat perheen keskinäisten vuorovaikutus- ja kiintymyssuhteiden havainnointi, niiden tukeminen ja lapsen tarpeiden näkyväksi tekeminen sekä vanhemmuuden vahvistaminen. Familarin avopalveluista vastaa moniammatillinen työryhmä ja toiminta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kunnan sosiaalityön kanssa. Odotamme hakijalta joustavaa sekä itseohjautuvaa työotetta sekä mahdollisuutta työskennellä eri työtehtävissä.

Koulutusedellytyksenä on sosionomin, yhteisöpedagogin, sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai että olet näissä opinnoissa pitkällä. Työ on 2-vuorotyötä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä mutta tässä voimme tarvittaessa joustaa. Työ voi mahdollisesti muuttua myös vakinaiseksi.

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta. Tukenasi sinulla on arvostava ja ammattitaitoinen tiimi. Arvostamme neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta sekä kokemusta neuropsykiatristen asiakkaitten kanssa työskentelystä. Tarvittaessa koulutamme myös tähän osaamiseen. Myös perhetyön menetelmäopinnot katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Anne Brelo
0403559701
anne.brelo@familar.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Joensuu-yrpnkatu/Keikkaileva-ohjaaja-Familarin-avoperhekuntoutukseen--sosionomi--yhteispedagogi--sairaanhoitaja--lhihoitaja-_R0032667/apply