Päätoiminen rakennus- ja pintakäsittelyalan tunti, VALKEAKOSKEN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaan joukkoomme päätoimista tuntiopettajaa rakennusosastolle määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.11.2024-30.5.2025 väliseksi ajaksi.

Opettajan tehtäviin sisältyy rakennusalan talonrakennuksen osaamisalan ja pintakäsittelyalan maalarin osaamisalan ammatillisten tutkinnon osien opetus ja ohjaus. Keskeiset työtehtävät opettajana ovat myös opintojen henkilökohtaistaminen, omaopettajana toimiminen sekä opetuksen ja koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä rakennusalan tiimin kanssa. Myös työpaikalla tapahtuvan osaamisen hankkimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi ovat iso osa opettajan tehtävää. Työhön sisältyy yhteydenpitoa pirkanmaalaisten rakennus- ja pintakäsittelyalan yritysten kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa rakennusalalta, käytännön osaamista sekä työkokemusta näistä tehtävistä. Työ edellyttää erilaisten pedagogisten menetelmien, välineiden sekä digitaalisten oppimisympäristöjen hallintaa (esim. Moodle). Eduksi katsomme kokemuksen rakennus- ja pintakäsittelyalan opetus- ja ohjaustyöstä, opetusteknologian ja pedagogiikan osaamisen sekä hyvistä alan työelämäverkostoista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä monipuolista osaamista rakennusalan työtehtävistä sekä ammatillisen toisen asteen rakennusalan ja/tai pintakäsittelyalan koulutuksesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) 13 §:n mukaan. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen OVTES Osio C mukaan.

Valkeakosken ammattiopisto tarjoaa kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. Edenredin liikunta- ja kulttuurieduilla sekä henkilöstön käytössä olevalla kuntosalilla.

Hakemukseen tulee liittää lyhyt videoesittely (max 2 min).

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610451/fi_FI