Lähihoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Palvelukeskus Haanojaan lähihoitajia osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae helposti!

Palvelukeskus Haanoja työpaikkana

Palvelukeskus Haanoja tarjoaa 98:lle ikäihmiselle ihanteelliset puitteet turvalliselle asumiselle viihtyisällä paikalla Kouvolassa. Lisäksi Haanoja tarjoaa arkisin päivätoimintaa kotona asuville ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa päivisin. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_haanoja

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Haanojassa työskentely on lähellä kotihoitoa eli työskentelet vuorossa yksin ja liikut monipuolisesti palvelukeskuksen eri asuinyksiköiden välillä. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta pääset toteuttamaan työtäsi luottavaisin mielin. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.

Tehtävä on osa-aikainen vakituinen tuntityö ja työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tutkintoa
- voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Anne Koivula, 050 565 9716, anne.koivula@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Palvelukeskus Haanojan toimintaan ja työyhteisöön tästä.
Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4924583-lahihoitajia-tuntityohon-palvelukeskus-haanoja