Baronalle varastotyöntekijäksi, Barona Logistiikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö uusia haasteita varastoalan parissa? Meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla olitpa sitten alan kokenut konkari tai täysin uusi alan parissa!

Etsimme jatkuvalla tahdilla reippaita ja motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin työtehtäviin eri puolille Uudenmaan aluetta logistiikka-alan eri asiakasyrityksiimme. Meillä on tarjolla sekä kevyempiä, että raskaampia työtehtäviä. Työn ohella voit siis aidosti treenata ja jättää salikortin hankkimatta. Työtehtävät ovat kaikenlaisia varaston perustehtäviä (keräys, pakkaus, hyllytys, hinnoittelu yms.) Lisäksi etsimme säännöllisesti myös osaavia tekijöitä trukkitehtäviin.

Pääsääntöisesti etsimme tekijöitä 2-vuorotyöhön (klo 6-14 ja 14-22 vuoroihin), mutta myös päivä- tai yövuorot voivat olla mahdollisia joissain kohteissamme. Haemme henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä lyhyempiin määräaikaisuuksiin. Lisäksi etsimme osa-aikaista työtä hakevia työntekijöitä. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Työtehtävämme voivat sopia monille. Oletpa sitten opiskelija, välivuotta opiskeluista viettävä, työtön tai työssäkäyvä. Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti! Joissakin tehtävissä nuhteeton tausta on edellytys työn saamiselle. Tehtävässä vaaditaan myös täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan, etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66d59725a180d5001d9f204a