Erikoislääkäri, syöpätaudit ja sädehoito, Etelä-K, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Syöpäklinikkaan kuuluu poliklinikka- ja vuodeosastotoiminta sekä sädehoito, jossa on kaksi hoitokonetta.

Sairaalamme on sopivan pieni työyhteisö, jossa konsultaatiot sujuvat ketterästi, kun ihmiset tuntevat toisensa. Palkkaus on kilpailukykyinen. Meillä on mm. rekrytointisopimus, joka takaa hyvät koulutusedut, esim. vuosittaisen kongressimatkan. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on hyvin kehitys- ja tutkimusmyönteinen; yliopistotasoiseen tutkimustyöhön on mahdollista hakea tukea omasta rahastosta.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkärin tutkinto ja hyvä suomen kielen taito. Pätevän hakijan puuttuessa virkaan voidaan ottaa määräaikaisesti myös loppuvaiheen erikoistuva.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
https://www.ekhva.fi/wp-content/uploads/2022/01/Infektioturvallisuuslomake-.pdf

Virkaa vastaanotettaessa on esitettävä todistus virkakelpoisuudesta. Virassa on 4 kk koeaika.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615572/fi_FI