Rengasasentajia sesonkiin Ouluun!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Hieman jo kokemusta ja kosketusta renkaidenvaihtoon? Jos kyllä, niin hae meille RENGASASENTAJAKSI Ouluun - Lue lisää!

Nyt paikkoja auki syksyn rengassesonkiin RENGASASENTAJILLE Ouluun!

Työssäsi teet asiakkaiden henkilöautoihin renkaiden kausivaihtoja ripeässä tahdissa osana huumorintajuista työporukkaa, sekä osallistut renkaiden pesuun ja varastointiin myös! Autoalan koulutus tai aiempi kokemus rengastöistä on ehdoton etu tehtävään, mutta saat työhön myös kattavan perehdytyksen!

Työ vaatii ripeyttä, hyvää kuntoa ja oma-aloitteisuutta - tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta syys-lokakuussa, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen arviolta 7-15 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen!

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko näistä hommista? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Karrille! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4927432-rengasasentajia-syksyn-sesonkiin-ouluun?promotion=1135609-trackable-share-link-te-rengasasentajia-ouluun