Lähihoitaja, toimi, kotihoito, Taivalkoski, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia. Työ edellyttää hygieniapassia ja voimassa olevaa ajokorttia. Kotihoidossa on talon auto käytettävissä.

Tarjoamme työn, jossa sinulla on mahdollisuus monipuolisesti kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa.

Arvostamme hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Eduksi katsomme RAI-osaamisen, kinesteiikan tuntemuksen ja aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618207/fi_FI