Kerroshoidon vuoropäällikkö Original Sokos Hotel, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme iloiseen joukkoomme reipasta ja luotettavaa tiimipelaajaa!

Kerroshoidon vuoropäällikkö Original Sokos Hotel Vaakunaan Joensuuhun

Kerroshoidon vuoropäällikkönä huolehdit laadukkaasta työnjäljestä ja positiivisesta työilmapiiristä. Tehokas työskentelytapa on sinulle luontainen tapa toimia. Osallistut kerroshoidon työhön, jossa omalla esimerkilläsi johdat tiimisi hyviin suorituksiin yhdessä palveluvastaavan kanssa. Menestyäksesi tässä työssä tulee sinulla olla iloinen palveluasenne ja aito kiinnostus esihenkilötyöhön sekä asiakkaiden onnellistamiseen. Odotamme, että sinulla on jo alan kokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta organisointitaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Työnkuvaasi kuuluu myös ravintolasiivouksen osaaminen ja yhteistyö osaston vuoropäällikön kanssa. Meillä pärjää hyvin tiimipelaaja, joka luottaa yhteistyön voimaan. Perehdytämme sinut työtehtävääsi ja tuemme sinua urasi kehityksessä.

Työtunteja tarjoamme sinulle 70 h/3 vkoa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Voit halutessasi työskennellä myös muissa PKO:n toimipaikoissa, jolloin sinulla on mahdollisuus suurempaankin tuntimäärään.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. PKOlaisena saat käyttöösi S-ryhmän ja PKOn kattavat henkilöstöedut. (https://pko.fi/toita-sinulle/pko-tyonantajana/suomen-parhaaksi-kehutut-henkilostoedut/) Meillä työnantaja on vakuuttanut jokaisen työntekijän myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, ja liikkumistasi kannustamme ePassilla.

Hakemukset pyydämme 20.9.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Katja Ratilainen puhelimitse arkisin klo 7-14 numerosta 010762 3584. Haethan mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo rekrytoinnin haku aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-JOENSUU/Kerroshoidon-vuoropllikk-Original-Sokos-Hotel-Vaakunaan-Joensuuhun_R-29201-1