TKI-asiantuntija - epäorgaaniset materiaalit, Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä ympäristöteknisten ratkaisujen kehittämisen parissa? Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa siihen mahdollisuuden tutkitusti innostavassa, työntekijöitä arvostavassa ja monikulttuurisessa työympäristössä, jossa ideoitasi kuunnellaan.
Haemme nyt Kokkolan kampukselle asiantuntijaa
epäorgaaniset materiaalit -tutkimusryhmäämme
vahvistamaan Centria-ammattikorkeakoulun TKI -toimintaa
Epäorgaanisiin materiaaleihin keskittyvä tutkimusryhmämme pureutuu lineaaritalouden haasteisiin etsimällä ja kehittämällä mahdollisuuksia muuttaa perinteisiä toimintatapoja ja luomalla uusia tuote- ja palvelukonsepteja sivuvirtojen jalostamiseksi ja hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme tutkivat ja kehittävät kestäviä, vaihtoehtoisia ratkaisuja materiaalien elinkaaren pidentämiseksi.
Tutkimusryhmämme TKI-toimien kärkenä ovat teollisuudesta ja maataloudesta peräisin olevien sivuvirtojen uusiokäyttö, ravinteiden talteenotto ja kierrätyslannoitteiden kehittäminen. Uutuusarvoa työhömme tuovat akkujen ja akkumateriaalien second life -käytön edistäminen sekä sivuvirroista jalostettavien uusien, innovatiivisten akuissa hyödynnettävien materiaalien kehittäminen.
Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut toimimaan TKI-ympäristössä ja sinulla on tutkimusryhmämme toimintaa vastaavaa osaamista esimerkiksi ympäristö-, prosessi- tai kemiantekniikan alalta.
Tulet työskentelemään tutkimusryhmässämme osana osaavaa asiantuntijatiimiä. Osallistut tarvittaessa myös yrityksille suunnattujen palvelutoimeksiantojen toteuttamiseen. Työhön perehtymisen aikana toivomme tapaavamme sinua usein Kokkolassa kampuksella, mutta jatkossa pystyt tehdä joustavasti noin puolet työstä halutessasi etänä.
Hakijoilta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä omatoiminen ote työskentelyyn. Arvostamme halukkuutta oppia uutta sekä kykyä soveltaa osaamistaan erilaisten haasteiden ratkaisemiseksi ja uuden kehittämiseksi. Asiantuntijatehtävissä toimiminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Palkkaus Sivista ryn ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen, eli viikkotyöaika on 36,25 h. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.10.2025 asti. Hanketilanteesta riippuen työsuhde voi jatkua vakituisena. Hae tehtävää jättämässä CVsi osoitteessa: centria.fi/rekry Hae viimeistään 26.9.2024. aloitamme kuitenkin haastattelut jo prosessin aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antaa TKI-päällikkö Heidi Kanala-Salminen (heidi.kanala-salminen@centria.fi), puh. 044 725 0241.
Olemme korkeakouluna se hieman erilainen, mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on yli 4400 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=154&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol