Kiinteistöpäällikkö, Kannuksen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituiseen virkasuhteeseen
KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistöpäällikkönä toimit kiinteistöpalveluiden toimintayksikön esihenkilönä ja vastaat yksikön tehtävien järjestämisestä. Lisäksi vastaat kunnossapitohankkeiden ja pienten investointihankkeiden rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä tarveselvityksestä takuuaikaisiin tehtäviin.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto sekä perehtyneisyys toimialaan ja kokemusta esihenkilötehtävistä.

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä ennen kaikkea positiivista asennetta ja oma-aloitteista työotetta. Arvostamme julkisen sektorin tuntemusta sekä digitaalisten hankintajärjestelmien osaamista (Cloudia).

Virka täytetään toistaiseksi 1.11.2024 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 24.9.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi:n sähköisen hakemuslomakkeen kautta (työavain 619563).

Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619563/fi_FI