Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Hoitokoti Hyrkin Puistoon tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta!

Hyrkin Puiston ikäihmisten asumisyksikkö työpaikkana

Esperi Koti Hyrkin Puisto tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille sekä mielenterveyskuntoutujille. Ikäihmisten asumisyksikkö on 21-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Hyrkin Puisto on kodinomainen ja lämminhenkinen yksikkö, joka sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Sastamalan keskustan palveluita. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä.

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaavana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikön asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi avustat yksikönpäällikköä yksikön arjen organisoinnissa ja toimit tarpeen mukaan yksikönpäällikön sijaisena.

Toivomme, että sydäntäsi lähellä on omahoitaja-malli, asukaslähtöisyys ja asukkaan osallisuuden edistäminen. Lääkehoito sekä RAI- ja validaatio- osaaminen korostuvat tehtävässä. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä toiveesi mukaan. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Tehtävässä edellytämme

-sairaanhoitajan tutkintoa
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä -ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. lähiesihenkilötutkinto, saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Esperillä kulttuuri on osallistava, välitön ja lämminhenkinen. Autamme toinen toistamme, voimme olla matalalla kynnyksellä toisiimme yhteydessä valtakunnallisuudesta huolimatta ja teemme kaikki yhdessä töitä sen eteen, että meillä asuisi Suomen onnellisimman asukkaat. Tule ja koe itse!

Kiinnostuin! Miten toimin?

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä, kerro itsestäsi ja taustastasi. Mikäli et juuri nyt ehdi kaikkia tietoja täyttää, ei huolta - pääset myöhemmin palaamaan työhakemukseesi tai voit täydentää tietojasi mahdollisessa haastattelussa.

Voit milloin tahansa olla myös yhteydessä yksikönpäällikkö Juuso Jokiseen (p. 045 201 6797, juuso.jokinen@esperi.fi), jos sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tähän työhön tai hoivakotiin.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4930433-tiimivastaava-sairaanhoitaja-ikaihmisten-hoitokoti-hyrkin-puisto