Lähihoitaja (2), toimi, vammaispalvelut, Haukipud, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 18.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lyhytaikaishoidon yksikössä tarjoamme lyhytaikaista hoitoa ja huolenpitoa kehitysvammaisille sekä vammaisille aikuisille ja lapsille esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajaksi.

Meillä lähihoitajana pääset loistamaan asiantuntijuudellasi ja tekemään kanssamme mielekästä, asiakkaiden näköistä arkea. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito, ohjaus ja tukeminen. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asiakkaiden hyvän elämän varmistamiseksi. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innostuksen ja kiinnostuksen alaa kohtaan. Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ja halu oppia erilaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619165/fi_FI