Yövuoron tuotantotyöntekijä ovitehtaalle, Kuopio,, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme JELD-WEN Suomi hakee itselleen tuotannon työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan suhteeseen Kuopion tehtaalle!

JELD-WEN perustettiin vuonna 1960, kun amerikkalainen yrittäjä Richard Wendt osti oregonilaisen sahan, jossa oli 15 työntekijää. Nykyään JELD-WENin noin 150 yksikköä toimii 20 maassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa työllistäen yli 20 000 henkilöä.

JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä. JELD-WEN työllistää Suomen tehtailla ja toimistoilla yli 400 työntekijää.

Nyt hakusessa olisi tekijä, jolta odotamme reipasta asennetta, motivaatiota, halua oppia uutta sekä iloista mieltä! Paikka mihin tekijää haetaan, sijaitsee Kuopion tehtaalla Itkonniemessä. Tehtävänäsi ovien puristuslinjan työt, jossa oven rungot kasataan ja ladotaan jatkokäsittelyä varten. Myös muut tuotannolliset tehtävät voivat kuulua työnkuvaasi.

Työssä pärjää kyllä edellä mainituilla ominaisuuksilla, mutta edellinen kokemus tai koulutus(Rakennusala, pintakäsittelyala jne) alalta lasketaan eduksi. Työn fyysisyyden takia hyvä peruskunto on myös edellytys.

Etsimämme henkilö tulisi toimimaan yövuorossa, joka tapahtuu aikavälillä 22.00 - 06.00. Työviikko alkaa sunnuntai-iltaisin, joten viimeinen työvuorosi päättyy jo perjantaiaamuna.

Tehtävään valituille tekijöille suoritetaan terveystarkastus sekä huumausainetesti. Työpaikka on savuton.

Haethan paikkaan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä! Lisätietoja yksityiskohdista, kuten palkkauksesta voi kysyä:

Pekka Puoskari
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1442235