Lastenkodin ohjaaja, Virusmäentien lastenkoti Tur, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 18.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Virusmäentien lastenkoti on 7-paikkainen, Nepsy-painotteinen sijaishuollon yksikkö Turun Raunistulassa. Ohjaajana tuet, autat ja ohjaat lapsia ja nuoria päivittäisissä arjen toiminnoissa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Toimit lapsen omaohjaajana ja teet lapsen läheisten ja muun lähiverkoston kanssa tiivistä yhteistyötä. Vastaat yksilöllisen arjen toteuttamisesta hoito- ja kasvatussuunnitelman mukaisesti.

Toivomme kokemusta työskentelystä lastensuojelulaitoksessa tai muuta työskentelyä lastensuojelussa lasten ja nuorten kanssa sekä valmiuksia tehdä yhteistyötä perheiden ja viranomaistahojen kanssa. Edellytämme myös positiivista, kunnioittavaa, periksiantamatonta asennetta sekä halua kehittää itseäsi ammatillisesti ja olla mukana kehittämässä lastenkotia.

Arvostamme sinussa hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn.

Eduksi luetaan lastensuojelun Nepsy-osaamista, lääkekoulutus ja hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle paikan olla osana innostunutta ja osaavaa työryhmää lastenkodissa. Työskentelemme jaksottaisessa vuorotyössä tehden viikonloppuisin ja lasten koulun loma-aikoina pitkiä työvuoroja. Etuina sinulle kuuluvat työterveyshuolto, ryhmätyönohjaus sekä mahdollisuus osallistua ammatillisiin koulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-899-24/fi_FI